Dolar34.1514 TL
Euro38.0865 TL
Sterlin45.7782 TL
Aydın 19.9 °C
Açık

2024 yerel seçimlerinde 4. Sıraya düşen ak partiden iddialı çıkış

Kuşadası’nda yerel seçimlerde 4. Sıraya düşen Ak ilçe başkanı Fatih Sarıgöz iddialı çıkış yaptı. İlçe başkanlığı yaptığı dönemde oy oranı %40 dan 13 e düşen Akp ilçe başkanının açıklaması gerçekçi bulunmadı

  • 0
  • 12
2024 yerel seçimlerinde 4. Sıraya düşen ak partiden iddialı çıkış
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Kuşadası Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Türkiye genelinde yürüttüğü "Türkiye Buluşmaları" kapsamında ilçe teşkilatını bir araya getirdi. Toplantıya katılan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Harun Armağan, partinin sahada olmaktan vazgeçmediğini vurguladı.

"Teşkilatımızın her bir üyesiyle çalışmaya devam edeceğiz" diyen AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, Türkiye Buluşmaları kapsamında elde edilen verilerin genel seçimlere yönelik yol haritasını belirleyeceğini belirtti. Sarıgöz, ilçe kongresinin 26 Ekim'de yapılacağını da duyurdu.

"Her zaman sahada olan tek parti biziz" diyen AK Parti MKYK üyesi Harun Armağan ise, partinin Türkiye'nin en büyük partisi olduğunu ve sürekli sahada olduğunu vurguladı. Armağan, AK Parti'nin sorun çözmeye odaklandığını belirterek, Türkiye'nin dış politikadaki etkinliğini artırdığını ve ekonomik olarak da büyüdüğünü ifade etti.

"AK Parti bahane bulma değil, çözüm bulma makamıdır" diyen Armağan, partinin Türkiye'nin dört bir yanında olduğu kadar, Kuşadası'nda da halkın içinde olduğunu ve sorunlarına çözüm bulmaya çalıştığına dikkat çekti.

"22 yılda AK Parti'yi dış ilişkilerde nereden alıp nereye getirdiğimizi sizlere örnekler anlatabilirim" diyen Armağan, Türkiye'nin dış politikada 360 derece bir dönüşüm yaşadığını ve dünyada büyükelçilik sayısı en fazla ülkelerden biri olduğunu belirtti.

"Son 22 yılda dünya çapında ekonomisini en fazla büyüten ülke Türkiye'dir" diyen Armağan, Türkiye'nin ekonomik olarak da büyük başarılar elde ettiğini ifade etti.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Bülbül'den Başkan Ömer Günel'e "şeffaflık" övgüsü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye olarak biz BM'ye daimi üye olmanın gayreti içindeyiz"

Aydın’daki gezici kütüphaneden Atilla Koç’un ismi silindi

Başkan Ömer Günel Basın Mensuplarıyla Sahada Buluştu

Kuşadası Ağaç İşleri Sanayi Sitesi'nde Yeni Bir Dönem

Kuşadası Belediyesi'ne Yönelik Olumsuz Algıya Sert Tepki

Whatsapp İhbar Hattı