Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 19 °C
Az Bulutlu

Aliağa'da Oyuncak Ayıcığa Gizlenen Uyuşturucu Operasyonu: 6 Tutuklama

İzmir'in Aliağa ilçesinde gerçekleştirilen kapsamlı bir operasyonda, oyuncak ayıcık içerisinde gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Üç ayrı operasyonda toplam 6 şüpheli tutuklanırken, çok miktarda uyuşturucu madde ve ekipman ele geçirildi.

  • 0
  • 15
Aliağa'da Oyuncak Ayıcığa Gizlenen Uyuşturucu Operasyonu: 6 Tutuklama
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:



Aliağa Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, son 10 günde ilçede uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla yoğun çalışmalar yürüttü. Bu çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen üç ayrı operasyonda çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Oyuncak Ayıcığın İçindeki Sır

İlk operasyonda, İstanbul'dan Aliağa'ya uyuşturucu madde sevk edeceği belirlenen K.S. isimli şüpheli yakalandı. Şüphelinin otobüs şoförünün verdiği bilgiler doğrultusunda, bir kadının otobüste bıraktığı poşet incelendi. Poşet içerisinden çıkan oyuncak ayıcığın içinde yaklaşık 10 gram sentetik kannobinoid maddesi bulundu. Bu maddenin çoğaltılarak 100 kat fazla uyuşturucu elde edilebileceği belirtildi.

Villada Uyuşturucu Üretim Atölyesi

İkinci operasyonda ise, bir villanın üst katında uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yapıldığı tespit edildi. Yapılan aramada, 20 kök hint keneviri, 230 gram skunk maddesi, uyuşturucu nitelikli 14 adet yeşil reçeteye tabi hap ve kenevir yetiştirmek için kullanılan çeşitli düzenekler ele geçirildi.

Uyuşturucu Hapları ve Metamfetamin

Üçüncü operasyonda gerçekleştirilen aramada ise, 131 adet ecstasy hap, uyuşturucu nitelikli 107 adet yeşil reçeteye tabi hap ve metamfetamin maddesi ele geçirildi.

6 Şüpheli Tutuklandı

Bu üç operasyon sonucunda gözaltına alınan H.G., K.S., N.D., A.A., E.K. ve H.İ.K. isimli 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Aydın'da Huzur Operasyonu: 201 Suçlu Tutuklandı

İzmir’de uyuşturucu tacirlerine operasyon: 6 tutuklama

Nazilli’de otomobil yangını

Germencik'te Büyük Kaçak Sigara Operasyonu: 55 Bin Makaron Ele Geçirildi

Köşk'te Sahte Zeytinyağı Operasyonu: 728 Bin TL Değerinde Ele Geçirildi

Kamu bankasında kasa skandalı, 8 kilogram altın ortadan kayboldu

Whatsapp İhbar Hattı