Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 22 °C
Az Bulutlu

Aydın'da Dört İlçede Planlı Elektrik Kesintileri

Aydın Elektrik Dağıtım A.Ş (AYDEM), şebeke bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Aydın'ın Yenipazar, Germencik, Kuşadası ve İncirliova ilçelerinde planlı elektrik kesintileri uygulayacağını duyurdu. Kesintilerin, vatandaşların günlük yaşamlarını olumsuz etkilememesi için önceden bildirildiği belirtildi.

  • 0
  • 25
Aydın'da Dört İlçede Planlı Elektrik Kesintileri
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Aydın'da Dört İlçede Planlı Elektrik Kesintileri

05 Ekim 2024 tarihinde başlayacak olan kesintilerin, belirtilen ilçelerin çeşitli mahalle ve sokaklarını kapsayacağı açıklandı. Kesintilerin saatleri ve etkileyeceği bölgeler şu şekilde:

Yenipazar: 09:00 - 15:00 saatleri arasında Donduran Mahallesi (Köyiçi Anayol Caddesi, Yeniyol Caddesi, Yeniyol 10. Sokak, Saray Altı 1. Sokak, Köyiçi 1. Sokak, Kocatepe Sokak, Bozdoğan Caddesi, Cuma Camisi Sokak, Kooperatif 1. Sokak, Bozdoğan Nazilli Yolu KÖY YOLU), Direcik Mahallesi (Direcik Merkez Sokak), Doğu Mahallesi ve Hükümet Mahallesi (Atatürk Caddesi) tamamen elektriksiz kalacak.

Germencik: 09:00 - 15:00 saatleri arasında Moralı Mahallesi'nde elektrik kesintisi yaşanacak.

Kuşadası: 09:00 - 13:00 saatleri arasında Soğucak Mahallesi (Zeytinli Park Sitesi Küme Evleri) ve 09:00 - 12:00 saatleri arasında Davutlar Mahallesi'nde elektrik verilemeyecek.

İncirliova: 09:00 - 15:00 saatleri arasında Yazıdere Mahallesi (Yazıdere Sokak), Zafer Mahallesi (Şehit Öğretmen Adem Akdeniz Caddesi 1. Küme Evleri Bosna Caddesi 723), Sandıklı Mahallesi, Acarlar Mahallesi, Zafer Mahallesi (İncirliova Koçarlı Yolu İncirliova Caddesi) ve Zafer Mahallesi (661. Sokak, Şehit Öğretmen Adem Akdeniz Caddesi 1. Küme Evleri Yıldırım Beyazıt Caddesi) elektriksiz kalacak.

AYDEM yetkilileri, vatandaşları kesintiler konusunda uyararak, elektrikli cihazların zarar görmemesi için gerekli önlemleri almalarını istedi. Ayrıca, yaşanabilecek olumsuzluklar için özür dileyen şirket, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak elektrik verileceğini belirtti.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda Sağlık Çalışanlarına Narkotik Eğitimi

Türkiye'de Hava Durumu Detaylı Analiz

Söke'de Kaçak Yaşamını Sona Erdiren Operasyon

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Aydın'da Elektrik Kesintileri İşte Etkilenecek Bölgeler

Aydın'da Elektrik Kesintileri İşte Etkilenecek Bölgeler

Whatsapp İhbar Hattı