Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 18.9 °C
Az Bulutlu

Aydın'da Elektrik Kesintileri İşte Etkilenecek Bölgeler

Aydın'da yaşayan vatandaşlar, elektrik kesintileri nedeniyle zor günler geçirecek. ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, Yenipazar, Germencik, İncirliova ve Efeler ilçelerinde planlı elektrik kesintileri gerçekleştirilecek.

  • 0
  • 38
Aydın'da Elektrik Kesintileri İşte Etkilenecek Bölgeler
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Şebeke bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle vatandaşlar, belirtilen tarihler ve saatler arasında elektriksiz kalacaklar. Kesintilerin, vatandaşların günlük yaşamlarını olumsuz etkilemesi bekleniyor.

Kesintilerin Detayları

Germencik: 6 Ekim Pazar günü, Moralı Mahallesi'nde 9:00 - 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

İncirliova: 6 Ekim Pazar günü, Acarlar Mahallesi, Sandıklı Mahallesi (723 Sokak), Yazıdere Mahallesi (Yazıdere Sokak) ve Zafer Mahallesi'nin belirtilen sokaklarında 9:00 - 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Efeler: 6 Ekim Pazar günü, Ilıcabaşı Mahallesi (Denizli Caddesi) 'nde 10:00 - 13:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Vatandaşlardan Önlem Almaları İstendi

Elektrik dağıtım şirketi, vatandaşlardan kesintiler nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek için gerekli önlemleri almaları istendi. Özellikle buzdolabı ve derin dondurucu gibi elektrikli cihazların kapılarının sık sık açılmaması, bozulabilecek gıdaların buzdolabından çıkarılması ve önemli belgelerin yedeklerinin alınması gibi önlemler alınması önerildi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda Sağlık Çalışanlarına Narkotik Eğitimi

Türkiye'de Hava Durumu Detaylı Analiz

Söke'de Kaçak Yaşamını Sona Erdiren Operasyon

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Aydın'da Elektrik Kesintileri İşte Etkilenecek Bölgeler

Aydın'da Dört İlçede Planlı Elektrik Kesintileri

Whatsapp İhbar Hattı