Dolar34.0896 TL
Euro37.9375 TL
Sterlin45.0944 TL
Aydın 19.7 °C
Açık

Aydın'da Kapsamlı Elektrik Kesintisi: İşte Etkilenecek Bölgeler ve Saatler

Aydın'da yaşayan vatandaşlar, ADM Elektrik A.Ş.'nin yapacağı planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine hazırlanmalı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, 16 Eylül Pazartesi günü Efeler ilçesinin birçok mahallesinde elektrik verilemeyecek. Kesintilerin, şebeke yenileme çalışmaları kapsamında gerçekleştirileceği belirtildi.

  • 0
  • 13
Aydın'da Kapsamlı Elektrik Kesintisi: İşte Etkilenecek Bölgeler ve Saatler
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

ADM Elektrik A.Ş., 16 Eylül Pazartesi günü Efeler ilçesinde yapacağı planlı bakım çalışmaları nedeniyle belirlenen saatlerde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu. Kesinti, ilçenin farklı bölgelerinde farklı saatlerde gerçekleşecek.

Kesintinin etkileyeceği bölgeler arasında Kardeşköy, Baltaköy, Çiftlikköy, Işıklı, Kadıköy, Kuyulu, Şevketiye, Merkez Bucağı Yeniköy, Zeybek, Mimar Sinan, Kızılcaköy, Ovaeymir, Ilıcabaşı ve Ata mahalleleri bulunuyor. Kesintilerin süresi ve etkileyeceği sokaklar, şirketin açıklamasında detaylı olarak belirtildi.
Aydın'da yaşayan vatandaşlar, elektrik kesintisine karşı önlem almalı ve önemli işlerini bu saatlerde planlamaktan kaçınmalıdır. Özellikle buzdolabı, derin dondurucu gibi elektrikle çalışan cihazların bozulmaması için gerekli önlemler alınmalıdır.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Körfez için umut ışığı: Bilim insanları sahada

"Sonbaharın İlk Yağışları Türkiye'yi Vurdu: Vatandaşlar Uyarıldı"

Meteoroloji'den Uyarı: Yağışlar Kapıda, Sıcaklıklar Düşüyor!

"Meteoroloji'den Çarpıcı Uyarı: Sıcaklıklar Artıyor, Yağışlar Şiddetleniyor!"

Güzeltepe'de Madenlere Karşı Sanat ve Doğa Buluştu

Ülke Geneline Yağışlı Hava: Özellikle Batı Kesimler Risk Altında

Whatsapp İhbar Hattı