Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.7 °C
-9999

Balkabağı Tutkusu Ekmek Kapısı Oldu

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan Münire Sendeli, hobi olarak başladığı Sukabağı süsleme işini ticarete dökerek hem ekmek kapısı yaptı hem de Kuşadasına renk kattı.

  • 0
  • 72
Balkabağı Tutkusu Ekmek Kapısı Oldu
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Eski bir sağlık çalışanı olan Münire Sendeli, Sukabağının sihirli bir atmosferi olduğunu belirterek, “ Önceleri nefes almak ve dinlenmek için balkabağı süslüyordum. Zamanla bu işin bir tutkuya dönüştü. Kuşadası Belediyesi'nin tanıdığı imkandan da faydalanarak ev ekonomime gelir kaynağı yaratma fırsatı yakaladım. “ dedi.
Kuşadası Belediyesi'nin çalışmayan evkadınlarına yönelik sosyalleşme ve iş imkanı sunan çalışmaları kapsamında stant açan Sendeli, "Kuşadası Belediyesi bu anlamda sosyalleşmemiz ve ev ekonomisine destek olabilmemiz için güzel bir fırsat yarattı. Tabii ki memnuniyet verici bir durum. Ekonominin bu kadar dar boğazda olduğu bir noktada ailedeki her bireyin bir şeyin ucundan tutuyor olması çok keyifli. Biz de hayatımızı devam ettirmek, evlatlarımıza daha iyi bir gelecek sunabilmek adına bu stantlarda çalışıyoruz" dedi.
Sendeli, gençlere de seslenerek " mutlaka bir uğraşı edinin hobi olarak başlayacak bu uğraşılar zamanla ciddi bir gelir kapısına dönüşebilir. Üretim her zaman için geleceğiniz için önemli. zamanınızı kaliteli geçirin Gelecekte yaşanabilecek herhangi bir aksi durumda her türlü ayakta durabilin” diye konuştu.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Emeklilikte başvuru tarihi vatandaşın kafasını karıştırdı

Aydın'da Planlı Elektrik Kesintileri Vatandaşı Mağdur Edecek

Kuşadası Belediye Başkanı, Meclis Toplantısı Sırasında Nikah Kıydı

Kuşadası'nın Son Yorgancısı: Bayram Okutan'ın 36 Yıllık Hikayesi ve Unutulmaya Yüz Tutmuş Bir Miras

Hukukçu Başkan Ömer Günel'den hükümete çağrı, "kadın cinayetlerini durdurun"

Kuşadası Belediye Başkanı, Zabıta Personelini Kutladı: "Sizlerle Gurur Duyuyorum"

Whatsapp İhbar Hattı