Dolar34.1514 TL
Euro38.0865 TL
Sterlin45.7782 TL
Aydın 19.8 °C
Açık

Başkan Günel'den Depremzede Aileye Ahilik Ödülü ve Anlamlı Jest

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 'Ahilik Haftası' dolayısıyla düzenlenen törende, 6 Şubat depreminde kızını kaybeden şoför esnafı İsmail Gökçen'e Ahilik Ödülü verdi. Bu anlamlı jest, hem depremzede ailenin yarasına merhem oldu hem de Ahilik kültürünün dayanışma ve yardımlaşma ilkelerini bir kez daha gözler önüne serdi.

  • 0
  • 6
Başkan Günel'den Depremzede Aileye Ahilik Ödülü ve Anlamlı Jest
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Depremde Yakınını Kaybeden Vatandaşa Destek

Başkan Günel, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ve ilgili oda başkanlarıyla birlikte katıldığı ziyarette, depremde Adıyaman'da hayatını kaybeden Müzeyyen Gökçen'in ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Gökçen ailesi adına konuşan İsmail Gökçen, yaşadıkları acıya rağmen Başkan Günel'in sürekli yanlarında olduğunu belirterek duygu dolu anlar yaşadı.

Kızının Anısına Bir Park

Başkan Günel, Gökçen ailesinin acısını paylaşarak, kızının anısını yaşatmak için Kuşadası Belediyesi olarak Kadınlar Denizi Mahallesi'nde bir park yapma kararı aldıklarını müjde verdi. Bu anlamlı jest, hem depremzede ailenin yarasına merhem olacak hem de şehrin yeşil alanlarına bir yenisini katacak.

Ahilik Kültürünün Yaşatılması

Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Muhammed Ali Künkcü, Ahilik Haftası'nın önemine değinerek, Başkan Günel'in esnafın her zaman yanında olduğunu ifade etti. Künkcü, Başkan Günel'in esnaf için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Günel'den Destek Sözleri

Başkan Ömer Günel ise, Ahilik kültürünün dayanışma ve yardımlaşma ilkelerinin önemine vurgu yaparak, "Bizler, Ahilik kültüründen gelen bir milletiz. Zor günlerde birbirimize destek olmak bizim görevimizdir. Depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

​​​​​​​

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

Kuşadası'na Yeni Bir Cami Kazandırılıyor: Sevda Hatun Camii'nin İnşaatı Hızla İlerliyor

Aydın'da Elektrik Kesintileri

Kuşadası'nda Dijital Yaşam Başladı: Ada Mobil'in İlk Hediyesi Oğuzhan Koç Konseriyle Kutlandı

Aydın Barosu’na Güçlü Bir Aday: Av. Utku Devrim Barış Arslan

Türkiye'de Hava Durumu: Bazı Bölgelerde Yağışlı Geçerken, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Sıcak Havayla Karşılaşıyor

Whatsapp İhbar Hattı