Dolar32.2520 TL
Euro34.9894 TL
Sterlin40.8834 TL
Aydın 25 °C
Açık

Başkan Ömer Günel'den Nazilli Belediye Başkanı'na tebrik ziyareti

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Nazilli’nin yeni Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

  • 0
  • 23
Başkan Ömer Günel'den Nazilli Belediye Başkanı'na tebrik ziyareti
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Başkan Ömer Günel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’i makamında ziyaret etti. Seçimde elde ettiği başarı nedeniyle Başkan Ertuğrul Tetik’i tebrik eden Başkan Ömer Günel, başarı temennilerini iletti. Başkan Ertuğrul Tetik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Ömer Günel’e teşekkür etti.

Başkan Ömer Günel, Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’i ziyaretinin ardından CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve Yenipazar eski Belediye Başkanı Yüsran Erden ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Başkan Ömer Günel'i CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette, CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen, ikinci kez seçilen Başkan Ömer Günel'i tebrik ederek yeni döneminde başarılar diledi.

“SOKAKTAKİ HER İNSANA TEMAS ETMELİYİZ”

Genel ve yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği ziyarette saha çalışmasının önemine değinen Başkan Ömer Günel, “2023 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Batı bölgesinde Nazilli, Doğu bölgesinde ise Batman'da görevlendirildim. Nazilli'deki çalışmalarımız nedeniyle buranın seçmen kitlesini yakından tanıyorum. Yerel seçimlerde aldığımız başarılı sonuç bizler için çok önemli. Yine genel seçimlerde görev aldığım Batman’da da Cumhuriyet Halk Partisi olarak oylarımızı etkin saha çalışmamız sayesinde 8 kat arttırdık. Önümüzdeki dönemde CHP’li belediyeler ile il ve ilçe örgütlerinin daha yoğun bir iletişim ve koordinasyon içerisinde olması gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları olarak sokaktaki tüm hemşehrilerimize temas etmemiz çok önemli” dedi.



Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası’nda asparas haberlere geçit yok

Filiz Başkan, başarılı sporcuları tebrik etti

Resmi Gazete’de yayınlandı; işte atama ve görevden alma kararları!

İYİ Parti heyetinden Başkan Ömer Günel'e tebrik ziyareti

Kuşadası mahalle muhtarlarından Başkan Ömer Günel'e ziyaret

Başkan Ömer Günel'in avukatından açıklama

Whatsapp İhbar Hattı