Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 19.8 °C
Az Bulutlu

Bodrum, İki Yakayı Bir Araya Getiriyor

Bodrum'da Kültür ve Dostluk Şöleni Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 5. Uluslararası İki Yaka Kültür Festivali ve 2. Bodrum-Kos Dostluk Konseri, 11-13 Ekim tarihleri arasında Bodrum Kumbahçe Meydanı'nda gerçekleşecek.

  • 0
  • 18
Bodrum, İki Yakayı Bir Araya Getiriyor
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:


Kültürlerarası Köprü

Festival, sadece Bodrum'a değil, Ege'ye ve iki ülke arasındaki dostluğa da önemli katkılar sunuyor. Kos Adası protokolü ve halkının da katılacağı etkinlik, müzik, dans, yemek ve söyleşilerle dolu dolu geçecek.
Konserler ve Etkinlikler

Festivalin açılışı, 11 Ekim Cuma akşamı kortej yürüyüşü ve ardından düzenlenecek 2. Bodrum-Kos Dostluk Konseri ile yapılacak. Didem Kasal Esentürk, Lefteris Stefanopoulos ve Söylev Ezgi Uludağ gibi isimler, Türk ve Yunan ezgileriyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

12 Ekim Cumartesi günü ise festivalin resmi açılışı ve Şevval Sam'ın muhteşem performansı ile Gala Konseri düzenlenecek. Son gün olan 13 Ekim Pazar ise yerel sanatçılar Ender Kasal ve Didem Kasal Esentürk'ün sahne alacağı müzik şölenine ev sahipliği yapacak.

Bodrum Belediye Başkanı'ndan Çağrı

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalıncı, festivalin birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdiğini belirterek, tüm vatandaşları etkinliğe davet etti. Mandalıncı, "Kültür ve sanatla yoğrulmuş kentimizde, hem kültürel tanıtımlara katkı sunmak hem de komşumuz Kos ile bağlarımızı güçlendirmek için bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Tüm halkımızı festivalimize bekliyoruz" dedi.

Detaylı Bilgi İçin: https://www.bodrum.bel.tr/etkinlik.php?id=1848

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası’nda Amerikalı turistlere mehterli karşılama

Ege'nin incisi Kuşadası, denizden yükselen devlerle şenleniyor!

Aydın’ı 8 ayda 4 milyonun üzerinde turist ziyaret etti

Kuşadası, Kruvaziyer Turizminde Yeni Bir Rekor Kırdı

Kuşadası'nda Lüks Otel İhalesi: 35 Yıllığına Deniz Kenarında Bir Fırsat Aydın'ın gözde turizm merkezlerinden Kuşadası'nda, denize sıfır konumda b

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel: plajlar konusunda son noktayı koydu

Whatsapp İhbar Hattı