Dolar33.8768 TL
Euro37.5640 TL
Sterlin44.5710 TL
Aydın 21.6 °C
Açık

Boğaziçi'nde Teknoloji İçin Koşuyoruz! Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Depremzede Öğrencilere Umut Oluyor

Geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem felaketi, birçok öğrencimizin eğitim hayatını olumsuz etkiledi. Özellikle teknolojik cihazlarını kaybeden öğrenciler, uzaktan eğitime katılamama sorunuyla karşı karşıya kaldı. Bu durum, eğitimde eşitsizliği daha da derinleştirdi. Bu noktada, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) devreye girerek, "Boğaziçi Yüzme-2024-ÇYDD-Teknoloji Destek Projesi"ni hayata geçirdi. Proje kapsamında, depremde mağdur olan öğrencilere bilgisayar, tablet ve internet gibi teknolojik cihazlar temin edilerek, eğitimlerine kaldıkları yerden devam etmeleri hedefleniyor.

  • 0
  • 14
Boğaziçi'nde Teknoloji İçin Koşuyoruz! Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Depremzede Öğrencilere Umut Oluyor
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

.
Hedef 50.000 TL ve 10 Katılımcı
Proje için belirlenen hedef, 50.000 TL bağış toplamak ve 10 kişinin koşuya katılması. Toplanan bağışlarla, öğrenciler için gerekli olan teknolojik cihazlar satın alınacak. Her bir cihazın bedeli 17.000 TL olarak belirlendi.
25 Ağustos'ta Boğaziçi'nde Buluşuyoruz
Koşu etkinliği, 25 Ağustos 2024 tarihinde Boğaziçi'nde gerçekleşecek. Etkinliğe katılmak isteyen herkes, ÇYDD'ye ulaşarak detaylı bilgi alabilir.
Kuşadası ÇYDD Başkanı Münevver Kılıç "Bu proje ile sadece teknolojik cihazlar sağlamak istemiyoruz. Aynı zamanda öğrencilerimize umut olmak, onlara eğitimlerine devam etme gücü vermek istiyoruz. Bu sayede, depremin yarattığı olumsuz etkileri bir nebze olsun azaltmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.
Siz de bu anlamlı projeye destek olmak ve çocuklarımızın geleceğine katkı sağlamak için koşuya katılabilir veya bağış yapabilirsiniz.



Yorum Yaz
Diğer Haberler

Halk Eğitim Merkezi, Kuşadalılara Renkli Kurslar Sunuyor

Kuşadası'nda Taşımalı Eğitim Hakkı İhlali Protesto Edildi!

Kuşadası Belediyesi, Eğitime Destek Olmaya Devam Ediyor!

Başkan Ömer Günel'den öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılı jesti

Kuşadası'nda Eğitimde Alarm Zilleri Çalıyor!

Kuşadası Belediyesi, Okulları Yeni Eğitim Yılına Hazırlıyor!

Whatsapp İhbar Hattı