Dolar34.1514 TL
Euro38.0865 TL
Sterlin45.7782 TL
Aydın 20.2 °C
-9999

Cumhurbaşkanı adayları Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oylarını kullandı

Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, aynı dakikalarda adreslerinin bağlı bulunduğu okullara gelerek oylarını kullandı. Erdoğan Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda, Kılıçdaroğlu ise Ankara'da Arjantin İlkokulu'nda vatandaşlık görevini yerine getirdi.

  • 0
  • 17
Cumhurbaşkanı adayları Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oylarını kullandı
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. Yurttaşlar 17.00'ye kadar oy kullanabilecek.
Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanının belirleneceği seçim için ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. Bugün yurt içinde 60 milyondan fazla seçmen oy kullanacak.

ADAYLAR OYLARINI KULLANDI

Saatler 12'yi gösterdiğinde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, aynı dakikalarda adreslerinin bağlı bulunduğu okullara gelerek oylarını kullandı.
Erdoğan Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda, Kılıçdaroğlu ise Ankara'da Arjantin İlkokulu'nda vatandaşlık görevini yerine getirdi. Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte geldi.



Yorum Yaz
Diğer Haberler

Emniyet Genel Müdürü Demirtaş, Aydın’da

Ülke Genelinde Sıcaklıklar Mevsim Normallerinde Seyrediyor, Karadeniz'in Doğu Kısımlarında Yağış Bekleniyor

Aydın'da Elektrik Kezsintileri Vatandaşları Mağdur Ediyor

Sokak Hayvanlarının Yaşama Tutunma Umudu: Haybulans Araçları

Aydın'da Planlı Elektrik Kesintileri: İşte Etkilenecek Bölgeler ve Saatler

Aydın’da simit zamlandı

Whatsapp İhbar Hattı