Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.4 °C
Açık

Dolar ve Altın Fiyatlarında Bugün Ne Oldu?

Dolar ve altın fiyatları, küresel piyasalardaki gelişmelere paralel olarak bugün de hareketli bir seyir izledi. Gram altın fiyatı,2.523,73 TL seviyesinde işlem görürken, dolar kuru ise 33,0884 TL'ye yükseldi. Euro ise 35,9896 TL seviyesinde belirlendi.

  • 0
  • 31
Dolar ve Altın Fiyatlarında Bugün Ne Oldu?
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Altın fiyatları, son dönemde yaşanan jeopolitik gerilimler ve küresel ekonomideki belirsizlikler nedeniyle yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü kıymetli metale olan talebin artmasıyla yükseliş trendini sürdürüyor. Dolar kuru ise, ülke ekonomisindeki gelişmeler ve küresel piyasalardaki dalgalanmalar nedeniyle dalgalı bir seyir izliyor.
Uzmanlara göre, önümüzdeki dönemde de döviz ve altın piyasalarındaki volatilitenin devam etmesi bekleniyor. Yatırımcıların, bu dönemde piyasaları yakından takip etmeleri ve uzman görüşlerine başvurmaları önem taşıyor.
Döviz bürolarında ve bankalarda yapılan işlemlerde bu fiyatlarda farklılıklar olabileceğini unutmamak gerekiyor. En güncel fiyatlar için döviz bürolarının veya bankaların internet sitelerini veya mobil uygulamalarını takip edebilirsiniz.
Özetle, altın ve dolar fiyatları bugün de hareketli bir seyir İzlenecek.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Borsa Cuma'da Kızardı: Dolar 34'ü Gördü

5 Eylül Döviz Kurları: Dolar ve Euro'da Bugün Ne Oldu?

Altın Fiyatları Bugün Ne Durumda? İşte Detaylar!

Türkiye'nin Döviz Açığı Alarm Veriyor: Firmalar Borçlanmaya Devam Ediyor!

Altın Yükseliyor, Türkiye'de Faizler Bekleniyor!

Aydın’ın Ağustos ayı ihracatı 77 milyon dolar oldu

Whatsapp İhbar Hattı