Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 19.6 °C
Az Bulutlu

Ege'nin incisi Kuşadası, denizden yükselen devlerle şenleniyor!

Kuşadası'nın kalbinde yer alan Egeport Limanı, adeta uluslararası bir turizm şenliğine ev sahipliği yapıyor. Ekim ayının ilk günlerinden itibaren birbirini takip eden kruvaziyer gemileri, ilçeye adeta bir canlılık akını getiriyor.

  • 0
  • 16
Ege'nin incisi Kuşadası, denizden yükselen devlerle şenleniyor!
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:


Kuşadası'nı süsleyen dört dev gemi, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte limana yanaştı. Malta bayraklı Celebrity Cruises, Mein Schiff 5, Hollanda bayraklı Nieuw Statendam ve Bahama bayraklı Silver Ray gemileri, binlerce turisti ilçemize taşıdı. Özellikle ABD vatandaşlarının yoğunlukta olduğu bu yolcular, hem tarihi ve kültürel zenginliklerimizi keşfetmek hem de şehrin sunduğu imkanlardan yararlanmak için Kuşadası'nı tercih etti.

Yaklaşık 7 bin turistin katıldığı bu özel gün, ilçemizin ekonomisine önemli bir katkı sağladı. Yolcular, Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evi gibi tarihi mekanları ziyaret ederken, bir yandan da yerel esnafın işlettiği dükkanlardan alışveriş yapma fırsatı buldu. Kafe ve restoranlarda keyifli vakit geçiren turistler, Kuşadası'nın eşsiz atmosferini doyasıya yaşadı.

Kuşadası, kruvaziyer turizminin Türkiye'deki gözde destinasyonlarından biri olmaya devam ediyor.


Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası’nda Amerikalı turistlere mehterli karşılama

Bodrum, İki Yakayı Bir Araya Getiriyor

Aydın’ı 8 ayda 4 milyonun üzerinde turist ziyaret etti

Kuşadası, Kruvaziyer Turizminde Yeni Bir Rekor Kırdı

Kuşadası'nda Lüks Otel İhalesi: 35 Yıllığına Deniz Kenarında Bir Fırsat Aydın'ın gözde turizm merkezlerinden Kuşadası'nda, denize sıfır konumda b

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel: plajlar konusunda son noktayı koydu

Whatsapp İhbar Hattı