Dolar34.1514 TL
Euro38.0865 TL
Sterlin45.7782 TL
Aydın 20.1 °C
Açık

Eylül'ün Sıcak Nefesine Tutunuyoruz: Pazartesi'ne Dikkat!

Eylül ayının başlarında serin ve yağışlı bir hava yaşayan Türkiye, son günlerde sıcaklıkların artmasıyla yazın sıcaklarına geri dönüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, özellikle önümüzdeki günlerde sıcaklıkların daha da yükseleceği öngörülüyor. Ancak uzmanlar, bu sıcaklığın uzun ömürlü olmayacağını ve hafta başından itibaren yağışlı havanın geri döneceğini belirtiyor.

  • 0
  • 12
Eylül'ün Sıcak Nefesine Tutunuyoruz: Pazartesi'ne Dikkat!
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Özellikle Marmara ve Karadeniz'in iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.
Meteoroloji bilgilerine göre Marmara bölgesine bu sıcaklığın üzerine pazartesi günü yağışlı havanın geleceğini belirterek dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Türkiye'nin 1 hafta içinde 2 mevsimi yaşayacağını ve özellikle kuzey batı bölgesinde yaz ve sonbahar geçişlerinin önemli hava olayları oluşturabileceği belirtildi.

Eylül ayının son haftasında yaşanan sıcaklık artışı, vatandaşları şaşırtsa da uzmanlar, bu durumun geçici olduğunu ve önümüzdeki hafta başından itibaren yağışlı havanın geri döneceğini belirtiyor. Vatandaşların, özellikle pazartesi günü Marmara bölgesinde beklenen yağışlı havaya karşı önlem almaları gerekiyor. Sıcaklık değişimlerinin sağlık üzerinde olumsuz etkileri olabileceği için, uzmanlar vatandaşları dikkatli olmaya çağırıyor.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Aydın-Denizli Otoyol inşaatında çalışan işçilerin hak arayışı devam ediyor

Türkiye Geneli Yoğun Yağış Uyarısı: Meteorolojiden Kritik Duyuru

Kuşadası AKUT Gönüllüleri, Kese Dağı'na Hayat Verdi!

26 İlde Yağış Alarmı! İstanbul'da Şiddetli Yağış Bekleniyor

Trabzon'un Sürmene ilçesinde selde kaybolan şahıstan haber alınamıyor

Kuvvetli Yağışlar İstanbul'u Vurdu: Uyarılar Artıkça Tedbirler Alınıyor

Whatsapp İhbar Hattı