Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.5 °C
-9999

Galatasaray yeni başkanını seçiyor

Galatasaray'ın mevcut başkanı ve başkan adayı Dursun Özbek ve başkan adaylarından Süheyl Batum, kulübün olağan seçimli genel kurulunda oyunu kullandı.

  • 0
  • 34
Galatasaray yeni başkanını seçiyor
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Galatasaray Spor Kulübü'nde olağan seçimli genel kurulu, Galatasaray Lisesi'nde devam ediyor. Galatasaray'da başkan adayları Dursun Özbek ve Süheyl Batum oy verme işlemlerini tamamladı.

Dursun Özbek oyunu kullandı

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı devam ediyor. Mevcut başkan ve başkan adayı Dursun Özbek oyunu kullandı. Özbek 2 numaralı sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirdi. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, "Hayırlısı olsun. Genel kurul her zaman en iyi yönetimi seçmiştir. Seçilen yönetim inşallah Galatasaray’a faydalı hizmetler yapar ve kulübü güzel günlere taşır" dedi.

Galatasaray yeni başkanını seçiyor



Süheyl Batum oyunu kullandı

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı devam ediyor. Başkan adaylarından Süheyl Batum da oyunu kullandı. Batum 2 numaralı sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirdi. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Süheyl Batum, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Galatasaray yeni başkanını seçiyor

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası Plajlarında Yeni Dönem .Belediye Başkanı Günel'den Kesin Karar

Avrupa Lİginde Muhtemel Rakipler Belli Oluyor

Göztepe’den 3 maçta 3 puan

Çivrilli Petek bilek güreşinde Dünya 2.’si oldu

Kuşadasıspor Yeni Sezona Merhaba Diyor!

Altın Fiyatlarında Bugün Ne Var? İşte 21 Ağustos 2024 Güncel Altın Fiyatları

Whatsapp İhbar Hattı