Dolar34.1514 TL
Euro38.0865 TL
Sterlin45.7782 TL
Aydın 20 °C
-9999

Güneşli Günler Yerini Yağışlı Havaya Bırakıyor

Sonbahar'ın ilk adımlarını attığımız şu günlerde, ülkemizin birçok bölgesinde hava durumu belirsizliğini koruyor. Bir yandan sıcak yaz günlerinin etkileri sürerken, diğer yandan da mevsim geçişlerinin getirdiği yağışlı ve serin hava kendini gösteriyor. Peki, 24 Eylül Salı günü ülkemizde hava nasıl olacak? İşte detaylar...

  • 0
  • 15
Güneşli Günler Yerini Yağışlı Havaya Bırakıyor
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, ülkemizin genelinde hava durumu parçalı bulutlu olacak. Özellikle akşam saatlerinde bazı bölgelerde yerel sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıklar ise mevsim normalleri civarında seyredecek.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de Hava Durumu

İstanbul: İstanbul'da bugün parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Özellikle öğle saatlerinde yer yer sağanak yağışlar görülebilir. Sıcaklıklar ise 17-27 derece arasında değişecek.

Ankara: Ankara'da da parçalı bulutlu bir gün yaşanacak. Akşam saatlerinde yerel sağanak yağış ihtimali bulunuyor. Sıcaklıklar 15-25 derece arasında seyredecek.
İzmir: İzmir'de ise parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Yağış ihtimali düşük. Sıcaklıklar 18-28 derece arasında olacak.

Sonbaharın gelişiyle birlikte hava durumu giderek değişkenlik gösteriyor. Vatandaşların, özellikle akşam saatlerinde dışarı çıkarken yanlarında şemsiye bulundurmaları ve ani hava değişimlerine karşı dikkatli olmaları öneriliyor. Önümüzdeki günlerde de benzer hava koşullarının devam edeceği tahmin ediliyor.

Özetle, ülkemizde bugün parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Bazı bölgelerde özellikle akşam saatlerinde yerel sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıklar ise mevsim normalleri civarında seyredecek.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Emniyet Genel Müdürü Demirtaş, Aydın’da

Ülke Genelinde Sıcaklıklar Mevsim Normallerinde Seyrediyor, Karadeniz'in Doğu Kısımlarında Yağış Bekleniyor

Aydın'da Elektrik Kezsintileri Vatandaşları Mağdur Ediyor

Sokak Hayvanlarının Yaşama Tutunma Umudu: Haybulans Araçları

Aydın'da Planlı Elektrik Kesintileri: İşte Etkilenecek Bölgeler ve Saatler

Aydın’da simit zamlandı

Whatsapp İhbar Hattı