Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.5 °C
Açık

İşçi Filmleri Festivali Kuşadası'nda başladı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bu yıl 19'uncusu düzenlenen İşçi Filmleri Festivali dün KUAKMER'de başladı. Katılımın ücretsiz olduğu festivalde dünyada meydana gelen işçi ölümleri, kadına yönelik şiddet, LGBTİ bireylere dönük toplumlarda uygulan şiddet ve İsrail-Filistin savaşı gibi toplumsal sorunları konu alan filmler izleyicilerle buluşturuluyor.

  • 0
  • 32
İşçi Filmleri Festivali Kuşadası'nda başladı
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Etkinliğin ilk gününde beyaz perdeye “Karanlık Zamanlarda Şarkı Söylemek” filmi ile Rodakis’i Ararken” ve “Hayatın En Güzel Günü” isimli belgeseller yansıtıldı. Bugün ise “The Match Factory Girl (Kibritçi Kız) filmi ile başladı. Programın devamındaysa “Of Land and Bread (Toprak ve Emek), “Akdeniz’den Ege’ye Tahtacılar” ve "Kruvasan" filmleri izleyicinin beğenisine sunuldu. Etkinliğin sonundaysa film yapımcısı Birol Soylu ve Tahtacı Dernekleri Federasyonu Başkanı Yolcu Bilgiç ile kısa bir söyleşi düzenlendi.

Festival, 11 Temmuz Perşembe günü saat 17.00’da “Shadow In Paradise (Cennetteki Gölgeler) 18.30’da Aşk, Ateş ve Anarşi Günleri ve 21:00'de "Komünist Osman' ve 23:00'de oynatılan "Kaçanlar" ve "Ayakkabı" filmleri ile sona erecek.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Homeros'tan Yaşar Kemal'e Yolculuk Kuşadası'nda

Edip Akbayram, 30 yıl sonra halk konserinde hayranlarıyla buluştu

Yörük Kültürü Türkiye'nin Her Köşesinde!

Kuşadası Roman Orkestrası'nın Sevgi Plajı'ndaki İlk Konseri: Bir Başlangıç Hikayesi

Kuşadası'nda Sanatın Renkli Dokunuşları: İbramaki Sanat Galerisi'nde Eşsiz Bir Sergi

Kuşadası'nın Gururu Mustafa Karpuzcu, UNESCO'nun Yaşayan İnsan Hazinesi Oldu!

Whatsapp İhbar Hattı