Dolar34.1514 TL
Euro38.0865 TL
Sterlin45.7782 TL
Aydın 19.9 °C
Açık

Kuşadası Ağaç İşleri Sanayi Sitesi'nde Yeni Bir Dönem

Kuşadası'nın önemli sanayi merkezlerinden biri olan Ağaç İşleri Sanayi Sitesi, uzun yıllardır süregelen altyapı sorunlarına çözüm bulunamamasından mustaripti. Ancak, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in seçim vaatleri arasında yer alan altyapı yenileme sözü, kısa sürede hayata geçirilerek sanayi sitesindeki esnafın yüzünü güldürdü.

  • 0
  • 14
Kuşadası Ağaç İşleri Sanayi Sitesi'nde Yeni Bir Dönem
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Kuşadası Ağaç İşleri Sanayi Sitesi'nin 25 Yıllık Kabusu Bitti




Başkan Günel, seçim çalışmaları sırasında ziyaret ettiği Değirmendere Mahallesi’nde bulunan Ağaç İşleri Sanayi Sitesi’nde, esnaf ve zanaatkarlara alanın alt ve üstyapısını yenileme sözü vermişti. Bu sözün ardından harekete geçen belediye ekipleri, öncelikle 330 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşeyerek altyapıyı güçlendirdi. Ardından, 3 bin 700 metrekarelik bir alana kilit parke taşı döşeyerek üstyapı çalışmalarını tamamladı.

Sanayi sitesi yönetim kurulu başkanı Necdet Ökten, bu gelişmeyle ilgili olarak, "Başkanımız verdiği sözü tuttu. Şu an burada sitemizde 115 tane mevcut dükkanımız var, bunların 80'i aktif halde, 10 tanesi depo olarak kullanılıyor. 200 kişi mevcut yerden faydalanıyor. Bu iki üç kişinin beraberinde evlerinde en az 4 kişi olduğunu düşünürsek burası 1200-1500 kişi ekmek teknesi oluyor. Bu noktada kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Hediyelik eşya satan esnaflarından Burak Güneş ise, "Söz verdi, tuttu. Çalışkan Başkan, Yiğit Başkan" diyerek Başkan Günel'e teşekkürlerini sundu.

Üç buçuk yıldır sanayide çalışan Dilaver Kaplan da, "En büyük sorunumuz yol ve altyapı sorunu idi. Başkanımız seçim vaati olarak yanımıza geldi ve seçimden sonra bizi programına aldı. Yaklaşık 2 ayda bütün sorunumuzu çözdü. Kendisine buradan teşekkür ediyoruz. İnternetimize kadar bütün sorunlarımız çözüldü" dedi.

Kuşadası Ağaç İşleri Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarıyla birlikte, sanayi sitesi daha modern ve işlevsel bir hale geldi. 25 yıllık bir sorunun çözülmesiyle birlikte, esnaflar daha iyi çalışma koşullarına kavuştu ve sanayi sitesi, Kuşadası ekonomisine daha büyük katkı sağlamaya başladı. Başkan Günel'in verdiği sözü tutması, hem esnaf hem de vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Bülbül'den Başkan Ömer Günel'e "şeffaflık" övgüsü

2024 yerel seçimlerinde 4. Sıraya düşen ak partiden iddialı çıkış

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye olarak biz BM'ye daimi üye olmanın gayreti içindeyiz"

Aydın’daki gezici kütüphaneden Atilla Koç’un ismi silindi

Başkan Ömer Günel Basın Mensuplarıyla Sahada Buluştu

Kuşadası Belediyesi'ne Yönelik Olumsuz Algıya Sert Tepki

Whatsapp İhbar Hattı