Dolar34.1514 TL
Euro38.0865 TL
Sterlin45.7782 TL
Aydın 19.9 °C
Açık

Kuşadası Arkeoloji Dostları Kulübü, Online Eğitimlerle Antik Kentleri Tanıtıyor

Kuşadası, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen, kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir. Bu zenginlikleri daha geniş kitlelere ulaştırmak isteyen Kuşadası Arkeoloji Dostları Kulübü, önemli bir adım atıyor.

  • 0
  • 17
Kuşadası Arkeoloji Dostları Kulübü, Online Eğitimlerle Antik Kentleri Tanıtıyor
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Kuşadası Kültürel ve Tarihi Mirası Koruma Derneği Kurucu Başkanı Mahmut Ökçesiz'in müjdesi ile 16 Ekim 2024'ten itibaren kapsamlı bir online eğitim programı başlıyor.

Bu programda, 32 hafta boyunca her Çarşamba akşamı, alanında uzman isimler tarafından Kuşadası ve çevresindeki antik kentler, arkeolojik kazılar ve müzeler hakkında detaylı sunumlar yapılacak.

"Bu eğitimlerle; bölgemizin tarihsel süreçlerini daha iyi anlayacak, arkeolojik buluntuların önemini kavrayacak, kazı çalışmalarına yakından tanıklık edecek ve güncel araştırmalardan haberdar olacaksınız" diyen Ökçesiz, programın amacının sadece bilgi vermek değil, aynı zamanda katılımcılarda arkeolojiye olan ilgiyi artırmak olduğunu belirtti.

Kuşadası'nın kadim geçmişine daha yakın hissetmek ve arkeoloji bilimini daha iyi anlamak isteyen herkes için eşsiz bir fırsat sunan bu programın kontenjanı sınırlı.

Kayıt olmak isteyenler, mahmutokcesiz@hotmail.com adresinden veya 0 532 3474319 numaralı telefondan kulübe ulaşabilirler.

Özetle, Kuşadası Arkeoloji Dostları Kulübü'nün düzenlediği bu online eğitim programı, hem bölge halkına hem de arkeolojiye ilgi duyan herkese hitap ediyor.


Yorum Yaz
Diğer Haberler

Mehmet Elmas, Kuşadası'nda Sanatseverlerle Buluştu

Ada'da Kaybolan Duygu Yolculuğu: Reyhan Abacıoğlu'nun Yeni Sergisiyle Sanatseverler Buluştu

İkioklu Mahallesi, Renkli Çocuk Tablolarıyla Canlandı

Kuşadası İkioklu'nda Tarih ve Gelecek Buluştu: Birlik, Beraberlik ve Nostalji Dolu Bir Şenlik

Kuşadası Genç Yazarının İlk Kitabı’nı Bekliyor

Kuşadası'nda Yeşilçam'a Nostaljik Bir Yolculuk: Ali Gençli ve Mehmet Elmas'tan Unutulmaz Anılar

Whatsapp İhbar Hattı