Dolar34.0896 TL
Euro37.9375 TL
Sterlin45.0944 TL
Aydın 20.6 °C
Açık

Kuşadası Belediyesi, Eğitime Destek Olmaya Devam Ediyor!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sosyal belediyecilik anlayışı, öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kuşadası Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ederek, geleceğimize yatırım yapıyor. Geçtiğimiz yıl 1147 öğrenciye kırtasiye yardımı yapan Kuşadası Belediyesi, bu yıl bu sayıyı 1500'e çıkararak önemli bir artışa imza attı.

  • 0
  • 19
Kuşadası Belediyesi, Eğitime Destek Olmaya Devam Ediyor!
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:


Belediye Meclis Üyesi Zeynep Hanbay, yaptığı açıklamada, 2024-2025 eğitim öğretim yılının öğrencilere hayırlı olmasını dilerken, belediyenin sosyal belediyecilik anlayışından asla vazgeçmeyeceğini vurguladı.

Hanbay, "Kuşadası Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yanında durmaya devam edeceğiz. Bugün de Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde belirlenen öğrencilere ihtiyaçlarını temin ediyoruz. Belediye Başkanımız Ömer Günel bu konuda çok hassas davranıyor. Çünkü bu çocuklar bizim çocuklarımız, Atatürk ilke ve inkılapları çerçevesinde yetişecek geleceğimiz. Bu çalışmanın, geleceğimizi korumak için çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Hanbay, Kuşadası Belediyesi'nin eğitim alanındaki çalışmaları, sadece kırtasiye yardımıyla sınırlı değil. Belediye, öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlamak amacıyla çeşitli projeler yürütüyor. Bu projeler arasında burs programları, eğitim materyalleri desteği ve öğrenci merkezlerinin kurulması gibi faaliyetlerin de yer aldığını ifade etti.

Kuşadası Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı, ilçede yaşayan herkes için örnek teşkil ediyor. Belediyenin eğitim alanındaki çalışmaları, öğrencilerin daha iyi bir geleceğe sahip olmalarına önemli katkı sağlıyor. Bu sayede Kuşadası, sadece turizmde değil, aynı zamanda eğitimde de öne çıkan bir ilçe haline geliyor.


​​​​​​​

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Halk Eğitim Merkezi, Kuşadalılara Renkli Kurslar Sunuyor

Kuşadası'nda Taşımalı Eğitim Hakkı İhlali Protesto Edildi!

Başkan Ömer Günel'den öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılı jesti

Kuşadası'nda Eğitimde Alarm Zilleri Çalıyor!

Kuşadası Belediyesi, Okulları Yeni Eğitim Yılına Hazırlıyor!

İstasyon Kuşadası kapılarını "Akıllı Şehir Uygulamaları" eğitimi için araladı

Whatsapp İhbar Hattı