Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 19.2 °C
Az Bulutlu

Kuşadası Fotoğraf Dostları, Kahvaltıda Bir Araya Geldi ve Yeni Sezona Merhaba Dedi!

Kuşadası'nın sanat ve kültür hayatına renk katan Kuşadası Fotoğraf Dostları (ADAFOD), yeni sezonun başlangıcını görkemli bir kahvaltı etkinliğiyle kutladı. Şehrin nezih bir mekanında bir araya gelen fotoğraf tutkunları, hem doyasıya sohbet etti hem de yeni projeler için fikir alışverişinde bulundu.

  • 1
  • 33
Kuşadası Fotoğraf Dostları, Kahvaltıda Bir Araya Geldi ve Yeni Sezona Merhaba Dedi!
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Etkinlikte bir konuşma yapan ADAFOD üyesi Habip Yanc, birlikteliğin üçüncü yılına girmenin mutluluğunu dile getirdi. Yanc, "Kuşadası F. Özel Arabul'da (KUAKMER), Kuşadası İstasyon'da ve online platformlarda düzenlediğimiz etkinliklerle fotoğraf sanatına olan tutkumuzu bir adım ileriye taşıdık. Türkiye'nin önde gelen fotoğrafçılarıyla bir araya gelerek, fotoğrafseverlere unutulmaz deneyimler yaşattık." dedi.

ADAFOD, sadece fotoğraf çekmekten öte, fotoğraf sanatının gelişimi için de önemli çalışmalar yapıyor. Yanc, "Amacımız, gelecek kuşaklara fotoğraf sanatını sevdirmek ve bu alanda güzel işler bırakabilmek. Bu nedenle, tüm fotoğrafseverleri aramıza katılmaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

Kahvaltı etkinliği, katılımcıların birlikte çektirdiği bir fotoğrafla son buldu. Bu anlamlı buluşma, ADAFOD üyeleri arasında ki dostluğu daha da pekiştirdi ve yeni bir sezonun başlangıcını müjdeleyen bir etkinlik oldu.

Kuşadası Fotoğraf Dostları, fotoğraf sanatına olan tutkusuyla dikkat çekmeye devam ediyor.


Yorumlar (1)
  • Habip Yanç

    Habip Yanç

    Sevgili meslektaşımız ve gazeteci arkadaşlarıma bu güzel haberleri yaptıkları için teşekkür ederim. Selam ve sevgilerimle

    07 Ekim 2024 08:27:18
Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kar Yaklaşıyor: Türkiye'yi Soğuk Bir Kış Bekliyor

Aydın'da Planlı Elektrik Kesintileri Vatandaşları Mağdur Edecek

Ege Denizi'nde Fırtına Uyarısı: Denizciler ve Vatandaşlar Dikkat!

Malatya Sarsıldı, Türkiye Tedirgin!

Germencik’te ikinci el eşyalar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

Kuşadası'nda Sürücü Adayları İçin Yeni Sınav Güzergahı Belirlendi

Whatsapp İhbar Hattı