Dolar34.1514 TL
Euro38.0865 TL
Sterlin45.7782 TL
Aydın 20.1 °C
Açık

Kuşadası'na Yeni Bir Cami Kazandırılıyor: Sevda Hatun Camii'nin İnşaatı Hızla İlerliyor

Kuşadası Müftüsü Hüseyin Taner'in açıklamasına göre, Kirazlı Mahallesi'nde inşaatı devam eden Sevda Hatun Camii'nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı ve ince işçiliğe geçildi. Hayırsever iş insanı Fehmi Aygün'ün tüm masraflarını karşıladığı cami, kısa süre içinde ibadete açılacak.

  • 0
  • 9
Kuşadası'na Yeni Bir Cami Kazandırılıyor: Sevda Hatun Camii'nin İnşaatı Hızla İlerliyor
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:




Aydın'ın gözde ilçesi Kuşadası'na yeni bir ibadethane kazandırılıyor. Kirazlı Mahallesi'nde inşaatı devam eden Sevda Hatun Camii, hayırsever iş insanı Fehmi Aygün'ün büyük destekleriyle kısa sürede ibadete açılmak üzere.

2021 yılında temeli atılan caminin inşaatı, önemli bir aşamaya geldi. Kuşadası Müftüsü Hüseyin Taner'in yaptığı incelemede, kaba inşaat çalışmalarının tamamlandığı ve ince işçilik aşamasına geçildiği belirtildi. Müftü Taner, "Yaklaşık iki yıl gibi bir sürede Kirazlı mahallemize güzide bir eser kazandıracak olmanın mutluluğu içindeyiz. Müftülük Şube Müdürümüz Hasan Gökmen ile birlikte son durumu yerinde görmek üzere mahallemizde bulunmaktayız. Gece gündüz demeden tüm vaktini camimizin inşaatına harcayan, her aşamasında bizzat hem maddi hem manevi fedakarlıkları bulunan Sayın Fehmi Aygün beyefendiye teşekkür ediyorum. Dileğimiz ince işçiliklerin de en kısa sürede tamamlanarak camimizi mahalle halkımızın hizmetine sunmaktır. Cenaze taziye evi, İmam lojmanı, şadırvanı ve bahçesiyle birlikte bir kompleks olarak da değerlendirebileceğimiz alanda tüm işçilik en üst kalitede tutuldu. Teknolojik altyapılar şu aşamada monte ediliyor. Çağın gereksinimimlerini en üst düzeyde taşıyan projemiz mahallemize maddi-manevi bir değer katmıştır. Mevla içinde ibadet edebilmeyi de nasip eylesin" şeklinde konuştu.

Sevda Hatun Camii, sadece bir ibadethane olmaktan öte, mahalleye sosyal ve kültürel bir merkez olma özelliği taşıyacak. Modern teknolojik altyapısıyla donatılacak olan cami, kısa süre içinde tamamlanarak mahalle halkının hizmetine sunulacak.

Kuşadası'nda inşaatı devam eden Sevda Hatun Camii, hayırsever iş insanı Fehmi Aygün'ün destekleriyle kısa sürede tamamlanarak ibadete açılacak.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Başkan Günel'den Depremzede Aileye Ahilik Ödülü ve Anlamlı Jest

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

Aydın'da Elektrik Kesintileri

Kuşadası'nda Dijital Yaşam Başladı: Ada Mobil'in İlk Hediyesi Oğuzhan Koç Konseriyle Kutlandı

Aydın Barosu’na Güçlü Bir Aday: Av. Utku Devrim Barış Arslan

Türkiye'de Hava Durumu: Bazı Bölgelerde Yağışlı Geçerken, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Sıcak Havayla Karşılaşıyor

Whatsapp İhbar Hattı