Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 19.6 °C
Az Bulutlu

Kuşadası'nda Edebiyat ve Spor Buluştu: Nazmi Hasdemir, Galatasaray Tutkusunu Paylaştı

Kuşadası Homeros Şiir Kulübü'nün düzenlediği "Yazar Buluşmaları"nın bu ayki konuğu, yazar Nazmi Hasdemir oldu. Hem Romanya'daki yaşamını anlatan "Karpatların Aslanı" hem de çocukluk aşkısı Galatasaray'a olan tutkusunu kaleme aldığı "Çocukluk Aşkım" adlı eserleriyle tanınan Hasdemir, söyleşide okuyucularıyla buluştu.

  • 0
  • 38
Kuşadası'nda Edebiyat ve Spor Buluştu: Nazmi Hasdemir, Galatasaray Tutkusunu Paylaştı
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:



"Yaşamının bir bölümü Romanya Bükreş'te geçen ve anılarını 'Karpatların Aslanı' adlı kitabında toplayan Hasdemir, kitapseverler tarafından ilgiyle izlenen anılarını anlattı." diyen organizatörler, Hasdemir'in söyleşideki samimiyetiyle dikkat çektiğini belirtti. Yazar, Romanya'daki yaşamını ve bu deneyimlerin kendisini nasıl etkilediğini canlı bir dille anlattı.

Söyleşinin ikinci bölümünde ise odağı Galatasaray'a çevrildi. Hasdemir, "Altı kitabın yazarı, söyleşinin ikinci bölümde de 'ÇOCUKLUK AŞKIMSIN' kitabında ise tutkuyla Galatasaray'a olan sevgisini ve bir çok maçı izlediği takımın yıllara dayanan serüvenini anlattı." şeklinde ifade ettiği gibi, çocukluğundan itibaren Galatasaray'a olan tutkusunu ve takımla ilgili unutulmaz anılarını paylaştı.

Etkinliğin bir diğer önemli boyutu ise sosyal sorumluluk oldu. "Etkinliğin bir amacının da 'Sokak Hayvanlarına Katkı' Sunmak olduğunu belirten Şiir Kulübü Yönetmeni Ali Gençli, 'Yazarlarımızın imza stantları yanında kendi kütüphanemdeki 100 kitapla oluşturduğum stantta satılan kitapların geliriyle sokak hayvanlarının beslenmesine katkı sunduğunu' belirtti." sözleriyle ifade edildiği gibi, etkinlik sayesinde hem edebiyat hem de hayvanseverlik bir araya getirildi.

"Ayrıca yazarların kitap satışından elde ettiği gelirin bir bölümü de sokak hayvanları için bağışlandı." ifadesiyle de vurgulandığı gibi, yazarlar da bu anlamlı projeye destek oldu.

Kuşadası Homeros Şiir Kulübü'nün düzenlediği bu etkinlik, edebiyatın ve sporun bir araya geldiği, aynı zamanda sosyal sorumluluğun öne çıkarıldığı anlamlı bir buluşma oldu. Nazmi Hasdemir'in samimi anlatımı ve etkinliğin sosyal yönü, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.


Yorum Yaz
Diğer Haberler

Habip Yanç, Kuşadası'nın Kalbine Dokunan Bir Belgeselle İz Bıraktı

Habip Yanç, Kuşadası'nın Kalbine Dokunan Bir Belgeselle İz Bıraktı

Seramik sanatının ustaları Kuşadası'nda bir araya geldi

Attilâ İlhan, Kuşadası'nda Anıldı

Kuşadası’nda Sanatın Kalbi Attı: KUAKMER’de Unutulmaz Bir Sergi

Yunanlı Fotoğrafçı, Türkiye'yi Objektifine Sığdırdı

Whatsapp İhbar Hattı