Dolar33.8768 TL
Euro37.5640 TL
Sterlin44.5710 TL
Aydın 21.5 °C
Açık

Kuşadası'nın İngiliz Turist Pazarındaki Yıldızı Parlıyor

Başkan Ömer Günel, Kuşadası’na en çok İngiliz turist getiren tur operatörlerinden olan ‘MTS Globe’ ile İngiltere’deki partneri ‘Jet2holidays’in’ yöneticileri ile bir araya geldi. Kentin tanıtımı için yapılacak ortak projelerin ele alındığı toplantıda konuşan Başkan Ömer Günel, “Acente yetkililerinin gelecek sezon bölgemiz için ayıracakları uçak koltuğu sayısını yüzde 25-30 oranında artırma kararı almaları mutluluk verici. Kentimize daha fazla yabancı ziyaretçi çekmek için her türlü iş birliğine hazırız” dedi.

  • 0
  • 17
Kuşadası'nın İngiliz Turist Pazarındaki Yıldızı Parlıyor
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

MTS Globe Türkiye Ege Bölge Müdürü Tanju İçten ve Jet2holidays’in Havalimanları ve Turizm Organizasyonları Genel Müdürü Jacob Bramley’in de aralarında bulunduğu turizmciler, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret etti. Toplantıda tur operatörü yetkilileri, Başkan Ömer Günel’e İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve Kuşadası bölgesi için Jet2holidays’in 2025 yılında ayıracağı uçak koltuğu sayısı hakkında bilgi verdi. Toplantıda ayrıca yurt dışında Kuşadası’nın tanıtımı için yapılabilecek iş birliği faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Kuşadası Yeniden Cazibe Merkezi Oldu

Toplantıda Kuşadası’nın İngiliz turistler tarafından çok sevilen bir destinasyon olduğunu belirten MTS Globe Türkiye Ege Bölge Müdürü Tanju İçten, “Uçuşlardaki koltuk sayılarımızı düzenlerken İzmir’in yanı sıra çevre il ve ilçelere seyahat edebilecek yolcu potansiyelini de göz önünde bulunduruyoruz. Bu anlamda Kuşadası, İngilizlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında geliyor. Bu coğrafyanın deniz, kum ve güneşin yanı sıra; doğa, tarih, kültür, eğlence gibi turistlerin isteyeceği her şeyi bir arada sunması önemli bir ayrıntı. 2024 yılında bölge için 110 bin uçak koltuğu ayırmıştık. Gelecek yıl bu sayıyı yüzde 25-30 oranında artırmayı düşünüyoruz. Kuşadası, son dönemde yapılan yatırımlarla yeniden bir cazibe merkezi haline geldi” dedi.

Kuşadası Olarak Başarılı Bir Sezon Geçiriyoruz

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise, “Acente yetkililerinin gelecek sezon için bölgemize ayıracakları uçak koltuğu sayısını artırma kararı almaları mutluluk verici. Kentimize daha fazla yabancı ziyaretçi çekmek için her türlü iş birliğine hazırız. Kuşadası, bu yıl başarılı bir sezon geçiriyor. Bölgemizde de İngiliz pazarı, yabancı kaynak pazarlar içerisinde önemli bir yer tutuyor. İngiliz pazarında Türkiye’ye olan talepte yaşanan artışa paralel olarak biz de pastadan daha fazla pay almak için World Travel Market Londra Fuarı’na katıldık. Burada kentimize İngiliz turist getiren turizm acentelerinin yöneticileriyle bire bir temasta bulunma şansı yakaladık. Kuşadası Belediyesi olarak yurt dışında yoğun olarak gerçekleştirdiğimiz tanıtım faaliyetlerinin sonuçlarını aldığımız için kentimiz adına çok mutluyum. Sizlere de kent turizmimize sunduğunuz katkı için teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası Belediyesi Mevlid Kandili'nde kandil simidi dağıtımında bulundu

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de

Aydın Büyükşehir’den imar yönetmeliği açıklaması

CHP süt üreticilerinin sorunlarını TBMM gündemine taşıdı

EFEST 2024: Eğlence ve Farkındalığın Buluştuğu Nokta

Ülkücü Hareket’in sembol isimlerinden Şenocak, 1980 İhtilali öncesi yaşadıklarını anlattı

Whatsapp İhbar Hattı