Dolar34.2404 TL
Euro37.1539 TL
Sterlin44.6664 TL
Aydın 20.5 °C
Açık

Kuşadasıspor'da Dönemeç! Yeni Teknik Direktör Kim Olacak?

Değişim Rüzgarları Esecek TFF 3. Lig'de zorlu bir süreç geçiren Kuşadasıspor, teknik direktör Bülent Ataman ile yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı ekip, yeni bir teknik direktör arayışına girerken, Kulüp Başkanı İsmet Türker'in açıklamaları merakla bekleniyor.

  • 0
  • 36
Kuşadasıspor'da Dönemeç! Yeni Teknik Direktör Kim Olacak?
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:


İddialı İsimler Gündemde

Kuşadasıspor Başkanı İsmet Türker, yaptığı açıklamada, takımın küme düşmesine izin vermeyeceklerini ve en doğru kararı vererek yola devam edeceklerini belirtti. Türker, görüşmelerin çok iddialı isimlerle devam ettiğini ve en kısa zamanda müjdeli haberi vereceklerini söyledi.

Taraftarların desteğinin önemini vurgulayan Türker, birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaşacaklarına olan inancını dile getirdi.

Gözler Yönetimde

Kuşadasıspor'da yaşanan teknik direktör değişikliği, futbolseverlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Başkan İsmet Türker'in açıklamaları, yeni teknik direktörün kim olacağı konusunda merak uyandırırken, kulübün geleceği hakkında da önemli ipuçları veriyor. Yakın zamanda yapılacak resmi açıklamayla birlikte, Kuşadasıspor'un yeni dönemi başlayacak.
Kuşadasıspor'da yaşanan teknik direktör değişikliği, kulübün geleceği hakkında yeni bir sayfa açtı. Ligde yaşadığı kötü gidişatın ardından Bülent Ataman ile yollarını ayıran siyah-beyazlı ekip, yeni bir teknik direktör arayışına girdi. Kulüp Başkanı İsmet Türker, yaptığı açıklamada, "Bu takım asla küme düşmeyecek. Kuşadası taraftarına söz veriyorum ki! en doğru kararı verip yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Türker, görüşmelerin çok iddialı isimlerle devam ettiğini belirterek, en kısa zamanda müjdeli haberi vereceklerini söyledi. Taraftarların desteğinin önemine vurgu yapan başkan, "Birlikten kuvvet doğar" mesajı verdi. Teknik direktör konusunda henüz net bir isim vermese de, Türker, kamuoyunda dolaşan isimlerin asılsız olduğunu ifade etti.

Kuşadasıspor'da yaşanan bu gelişmeler, futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Siyah-beyazlı ekibin yeni teknik direktörüyle birlikte nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Başkan Çavuşoğlu; “29 Ekim coşkusunu futbol ile yaşıyoruz”

Karşıyaka Deplasmanda Kuşadasıspor'u Ezip Geçti!

Kuşadasıspor'a Tecrübeli Bir İsim! Bayram Sevindik İmza Attı

Türkiye Basketbol Federasyonu'nda Başkanlık Yarışı kızıştı!

Kuşadasıspor'un 3. Lig'deki Zorlu Başlangıcı: Küme Düşme Tehlikesi!

Kuşadası'nda Spor ve Dayanışma Buluştu: 4. Açık Su Yüzme Yarışması Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

Whatsapp İhbar Hattı