Dolar34.2404 TL
Euro37.1539 TL
Sterlin44.6664 TL
Aydın 19.7 °C
Açık

Merkezefendi'nde Muhteşem Bir Şölen: 250 Çocuk Erkekliğe Adım Attı!

Merkezefendi Belediyesi'nin düzenlediği toplu sünnet şöleni, 250 çocuğun unutulmaz anılar biriktirdiği renkli bir etkinliğe sahne oldu.

  • 0
  • 25
Merkezefendi'nde Muhteşem Bir Şölen: 250 Çocuk Erkekliğe Adım Attı!
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:


Sevindik Vadi Park'ta düzenlenen şölen, çocukların yüzlerindeki tebessümlerle unutulmaz bir güne dönüştü. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın ev sahipliği yaptığı etkinlikte, çocuklar pasta keserek, şarkılar söyleyerek ve oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendi.
Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına destek olmaya devam ediyor. Dördüncü kez düzenlenen bu anlamlı etkinlikte, yaklaşık 250 çocuğun sünnet işlemleri uzman doktorlar tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirildi.
Şölen, sadece çocukların değil, tüm katılımcıların yüzünü güldürdü. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Bozkurt ve Tavas Belediye Başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş, etkinliğe katılarak çocuklara moral oldu.
Başkan Doğan: "Merkezefendi bir ailedir"
Etkinlikte konuşan Başkan Doğan, "Merkezefendi'de geleneksel olarak her yıl yaptığımız sünnet törenini bu yıl yine gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 250 evladımızın en güzel gününe ortaklık ediyoruz. Bizler yola çıkarken şunu demiştik, yaşanan sıkıntılardan ve ekonomik krizden dolayı sosyal belediyecilik yapacağız demiştik. Bir evde bir çocuğun, bir kadının yüzü gülmüyorsa yaptığımız binanın ya da parkın önemi yok. Hep üreten işlerle karşınızda olmaya çalıştık. Biz Merkezefendi olarak bir aile olduk, çocuklar da bizim en kıymetlimiz." dedi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Başkan Tatık’tan Muharlar Günü açıklaması

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak: "Yasal sorumluluklar yerine getirilmiştir"

Başkan Ömer Günel "Kadın Belediye Başkan Yardımcısı" Sözünü Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kaymakam adaylarına: "Milletin gönlüne girilmeden devlet adamı olunmaz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Marmaris'e Geliyor

Kuşadası ve Didim Belediyeleri Bir Araya Geldi: Doğal Şehirler Birliği'ne Davet

Whatsapp İhbar Hattı