Dolar34.0896 TL
Euro37.9375 TL
Sterlin45.0944 TL
Aydın 27 °C
Açık

Meteoroloji'den Uyarı: Yağışlar Kapıda, Sıcaklıklar Düşüyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizde hava sıcaklıkları düşüşe geçiyor. Özellikle kuzey ve iç kesimlerde sıcaklıkların 2 ila 6 derece azalacağı öngörülüyor. Yağışların ise Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Doğu Anadolu’nun doğusunda etkili olması bekleniyor.

  • 0
  • 11
Meteoroloji'den Uyarı: Yağışlar Kapıda, Sıcaklıklar Düşüyor!
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Yağış Uyarısı

Meteoroloji uzmanları, özellikle Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Ardahan çevrelerinde kuvvetli, Artvin ve Rize çevrelerinde ise yer yer çok kuvvetli yağışlar beklendiğine dikkat çekti. Yağışlarla birlikte ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Bölgelere Göre Detaylı Hava Durumu

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, Trakya ve İstanbul çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Parçalı ve az bulutlu olacak.

Akdeniz: Az bulutlu, iç kesimleri ve doğusu parçalı bulutlu, Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş'ın batısı, Mersin'in iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu, kuzey ve doğusu parçalı bulutlu, Çankırı, Sivas ve Yozgat çevreleri ile Niğde'nin güney, Kayseri'nin doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların bu sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyılarında kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu, kuzey ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

EKODOSD Başkanı Bahattin Sürcü'den Uyarı

Aydın'ın Beş İlçesinde Elektrik Kesintileri: İşte Etkilenecek Tüm Sokaklar

Ege ve Marmara'yı Yağış Seline Çevirmeye Hazırlanın!

Körfez için umut ışığı: Bilim insanları sahada

"Sonbaharın İlk Yağışları Türkiye'yi Vurdu: Vatandaşlar Uyarıldı"

"Meteoroloji'den Çarpıcı Uyarı: Sıcaklıklar Artıyor, Yağışlar Şiddetleniyor!"

Whatsapp İhbar Hattı