Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 23.3 °C
-9999

Siyaset ve Anayasa Söyleşisi İbramaki'de Büyük İlgi Gördü

Prof. Dr. Yüksel Yalova'nın Katılımıyla Gerçekleşti 22 Temmuz Pazartesi günü İbramaki Sanat Galerisi'nde "Siyaset ve Anayasa" konulu söyleşi büyük ilgi gördü. Siyasetçi ve hukukçu kimliğiyle tanınan Prof. Dr. Yalova'nın konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe, İbrahim'deki iki sanat galerisini tamamen dolduran katılımla yoğun bir ilgi gösterildi.

  • 0
  • 29
Siyaset ve Anayasa Söyleşisi İbramaki'de Büyük İlgi Gördü
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Kuşadası'ndan Katılımlar Yoğun Oldu
Kuşadası CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yeşilçimen, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünüver ve Başkan Yardımcısı Bülent Ay'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçi ve vatandaş söyleşiye katıldı. Yalova'nın yakınlarının da ilgi gösterdiği etkinlikte, siyasete ve anayasaya meraklı vatandaşlar da yer aldı.
Tarafsız Bakış Açısıyla Değerlendirmeler
Prof. Dr. Yalova, söyleşide hem siyasetçi hem de hukukçu kimliğiyle tarafsız bir bakış açısı sunarak mevcut siyasi durumu, geçmişle karşılaştırarak değerlendirdi. Yaptığı değerlendirmelerde öz eleştiriyi de ihmal etmeyen Yalova, katılımcılardan büyük beğeni topladı.
Yoğun İlgi Gösteren Katılımcılara Teşekkür
Etkinliğin ardından Prof. Dr. Yalova, gösterilen ilgiye teşekkür ederek katılımcılarla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Siyaset ve anayasa gibi önemli bir konuda böylesine yoğun bir ilgiyle karşılaşmanın mutluluğunu yaşayan Yalova, katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.
Söyleşi Katılımcılara Farklı Bakış Açısı Kazandırdı
"Siyaset ve Anayasa" konulu söyleşi, katılımcılara farklı bir bakış açısı kazandırarak güncel siyasi tartışmalara dair kapsamlı bir değerlendirme imkanı sundu. Prof. Dr. Yalova'nın tarafsız ve bilgilendirici sunumu, katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Aydın'ın Kurtuluşunun 102. Yılı Kutlanıyor:

EFEST 2024: Tarih ve Sanatın Buluştuğu Üç Günlük Şölen

Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek'ten basın açıklaması

Kuşadası'nda Yerel Yönetim Polemiği: "Her Mahalleye Eşit Hizmet"

Kuşadası Belediyesi, Sporu Herkese Erişilebilir Kılıyor

Efes Selçuk'ta Coşkuyla Kutlanan EFEST 2024 Başlıyor!

Whatsapp İhbar Hattı