Dolar34.0142 TL
Euro37.9740 TL
Sterlin45.3246 TL
Aydın 21.3 °C
Açık

Tavşantepe Köyü'ndeki Gizem Derinleşiyor: Narin Cinayetinin Gölgesinde 15 Çocuk Ölümü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde yaşanan korkunç olaylar, Türkiye'yi bir kez daha sarsıyor. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle gündeme gelen köyde, yapılan araştırmalar sonucu ortaya çıkan tablo, herkesi şoke etti. Narin'in ailesi Güran ailesinden 9 kişi olmak üzere, köyde son yıllarda 15 çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

  • 0
  • 7
Tavşantepe Köyü'ndeki Gizem Derinleşiyor: Narin Cinayetinin Gölgesinde 15 Çocuk Ölümü
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Ölüm Sırları Artık Ortada
Sabah gazetesinden Kenan Kıran'ın haberine göre, köyde yaşanan bu ölümlerin büyük bir kısmı Güran ailesinden. Narin'in ablası, ikiz kuzenleri, amca çocukları ve teyze torunu gibi yakın akrabalarının da küçük yaşta hayatlarını kaybetmesi, köyde bir 'ölüm laneti' olduğu iddialarını güçlendiriyor.
Gizemli Mezarlar ve İddialar
Narin cinayetinin ardından köyde yapılan incelemelerde, bazı mezarların isimsiz olduğu tespit edilmişti. Bu durum, köyde daha önce de benzer olayların yaşandığı ve üzerinin örtülmeye çalışıldığı yönündeki şüpheleri artırdı. Köyde yaşayanların ifadelerine göre, geçmişte de çocuk ölümleri yaşanmış ve bu ölümlerin nedenleri tam olarak aydınlatılamamıştı.
Güran Ailesi'nin Acı Hikayesi
Narin Güran'ın ailesi, yaşadıkları bu büyük acıyla sarsılırken, aynı zamanda çocuklarının ölüm nedenlerinin aydınlatılması için de büyük bir çaba gösteriyor. Aile avukatları, konuyla ilgili soruşturmanın derinlemesine yapılması ve tüm sorumluların adalet önüne çıkarılması için gerekli başvuruları yapacaklarını belirtti.
Kamuoyu Takip Ediyor
Narin cinayeti ve köyde yaşanan diğer çocuk ölümleri, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada konuyla ilgili çok sayıda paylaşım yapılıyor ve yetkililerden olayın aydınlatılması isteniyor. Uzmanlar ise, köyde yaşanan bu olayların psikolojik etkilerinin de göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtiyor.
Soruşturma Devam Ediyor
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Narin cinayeti ve köyde yaşanan diğer çocuk ölümleriyle ilgili soruşturmayı titizlikle sürdürüyor. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin sorguları devam ederken, adli tıp raporları da bekleniyor. Soruşturma sonuçlarının, köydeki gizemi aydınlatması ve yaşananların sorumlularının cezalandırılması bekleniyor.
Tavşantepe Köyü'ndeki bu korkunç olaylar, Türkiye'nin vicdanını yaralarken, aynı zamanda çocukların korunması ve şiddete karşı mücadele konularında da önemli bir tartışmayı alevlendirdi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

İzmir’de 5 kişinin öldüğü kazada makas atan sürücüye 18 yıl hapis

Adreste 55 bin uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi

İzmir merkezli PKK Operasyonu: 13 gözaltı

Kuşadası’nda uyuşturucu madde ticaretine polis engeli

Dört ayrı suçtan aranıyordu, Kuşadası’nda yakalandı

Sağlık Çalışanına Saldırı: Hekim Hastanelik Oldu

Whatsapp İhbar Hattı