Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 15.8 °C
Az Bulutlu

Tebriz’de cenaze töreni düzenlendi

İran'da helikopter kazasında hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve diğer yetkililer için Tebriz’de cenaze töreni gerçekleştirildi.

  • 0
  • 55
Tebriz’de cenaze töreni düzenlendi
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin 3 gün sürecek cenaze töreni başladı. Geçtiğimiz pazar günü helikopter kazasında hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Doğu Azerbaycan Valisi Malik Rahmeti, Tebriz Cuma İmamı Ayetullah Ali Haşim, Reisi’nin koruması Seyit Mehdi Musevi, pilotlar Tahir Mustafavi ve Muhsin Deryanuş ile teknik personel Behruz Gadimi için Tebriz kentinde cenaze töreni gerçekleştirildi.
Tebriz'den Kum kentine götürülecek

Reisi ve beraberindekilerin cenaze programı belli oldu. Cenazeler Tebriz'deki törenin ardından bugün yerel saatle 16.00’da Kum kentine götürülecek ve burada düzenlenecek cenaze töreninin ardından saat 21.00’da başkent Tahran’a doğru yola çıkarılacak. Yarın 07.30’da cenaze töreni gerçekleştirilecek. Son olarak Meşhed kentinde perşembe günü saat 08.00’de başlayacak olan törenin ardından Reisi’nin cenazesi burada defnedilecek.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Lezzet Durağı Kuşadası: Festival, Şehre Hayat Verdi

KUŞADASI SOKAK FESTİVALİ COŞKUSU ULUSLARARASI ARENAYA TAŞINDI

Teknoloji ve Dijital Dünya’nın uzmanları bir araya geliyor

Kuşadası, Akdeniz Lezzetlerinin Kalbi Oldu! Unutulmaz Bir Festivale Ev Sahipliği Yaptı

Senforock, Klasik ve Rock'ı Bir Araya Getirerek Büyüledi

DÜNYA ŞEFLER BİRLİĞİ KUŞADASI SOKAK FESTİVALİNİN BAŞARISINI ONAYLADI

Whatsapp İhbar Hattı