Dolar34.1514 TL
Euro38.0865 TL
Sterlin45.7782 TL
Aydın 20 °C
-9999

TOGG'un yanına bile uğramadı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olduğu belirtilen 'TOGG'un' tanıtımı için geldiği Kuşadası'nda beklenen ilgiyi görmedi.

  • 0
  • 27
TOGG'un yanına bile uğramadı
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

TOGG'un sergilendiği İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'na bile uğramayan Bakan Kasapoğlu, sıcak havaya rağmen kendisini görmek için bekleyen AKP'li seçmenleri isyan ettirdi.



Türkiye'de pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yerli ve milli otomobil olduğu belirtilen TOGG'un' tanıtımı için Kuşadası'na geldi. Programına Atatürk Bulvarı’nda bulunan bir kafede gençlerle çay içerek başlayan Bakan Kasapoğlu'na Kuşadalılar ilgi göstermedi.



Ellerinde Türk bayrakları olan sporcular ve çocuklardan oluşan bir grup, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşebilmek için saatlerce güneşin altında bekledi. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, vatandaşların kendisiyle sohbet etme isteğine ilgi göstermedi. Aceleci tavırları ile dikkat çeken Bakan Kasapoğlu, TOGG'un sergilendiği İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'na bile uğramadan seçim otobüsüne binerek Aydın'ın Söke ilçesine gitti.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Emniyet Genel Müdürü Demirtaş, Aydın’da

Ülke Genelinde Sıcaklıklar Mevsim Normallerinde Seyrediyor, Karadeniz'in Doğu Kısımlarında Yağış Bekleniyor

Aydın'da Elektrik Kezsintileri Vatandaşları Mağdur Ediyor

Sokak Hayvanlarının Yaşama Tutunma Umudu: Haybulans Araçları

Aydın'da Planlı Elektrik Kesintileri: İşte Etkilenecek Bölgeler ve Saatler

Aydın’da simit zamlandı

Whatsapp İhbar Hattı