Dolar34.1514 TL
Euro38.0865 TL
Sterlin45.7782 TL
Aydın 20.1 °C
Açık

Türkiye'de Hava Durumu: Bazı Bölgelerde Yağışlı Geçerken, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Sıcak Havayla Karşılaşıyor

Ülkemizin genelinde hava durumu bugün çeşitlilik gösteriyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklıklar 30 dereceyi aşarken, Karadeniz'in doğusu aralıklı sağanak yağışlarla karşılaşıyor. Diğer bölgelerde ise genellikle parçalı bulutlu ve açık bir hava hakim.

  • 0
  • 13
Türkiye'de Hava Durumu: Bazı Bölgelerde Yağışlı Geçerken, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Sıcak Havayla Karşılaşıyor
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Diyarbakır, Gaziantep, Siirt ve Şanlıurfa gibi Güneydoğu Anadolu Bölgesi şehirlerinde sıcaklıklar 30 derece civarında seyrediyor. Bölgede parçalı ve az bulutlu bir hava hakim.

Karadeniz'de ise durum farklılık gösteriyor. Bölgenin doğusu aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla karşılaşıyor. Özellikle Doğu Karadeniz'in doğusu yağışlı bir gün geçiriyor. Batı Karadeniz'in batısında ise sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis etkili oluyor.

Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde ise genellikle az bulutlu ve açık bir hava hakim. Bu bölgelerde rüzgarın etkisiyle denizlerde dalgaların 1-2 metreye kadar yükselmesi bekleniyor. Van Gölü'nde de benzer bir hava durumu gözlemleniyor.

Ülkemizin farklı bölgelerinde hava durumu farklılık gösteriyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklıklar yükselirken, Karadeniz'in doğusu yağışlı bir gün geçiriyor. Diğer bölgelerde ise genellikle güzel bir hava hakim. Vatandaşların, özellikle Karadeniz'in doğusu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi için hava durumunu takip etmeleri öneriliyor.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Başkan Günel'den Depremzede Aileye Ahilik Ödülü ve Anlamlı Jest

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

Kuşadası'na Yeni Bir Cami Kazandırılıyor: Sevda Hatun Camii'nin İnşaatı Hızla İlerliyor

Aydın'da Elektrik Kesintileri

Kuşadası'nda Dijital Yaşam Başladı: Ada Mobil'in İlk Hediyesi Oğuzhan Koç Konseriyle Kutlandı

Aydın Barosu’na Güçlü Bir Aday: Av. Utku Devrim Barış Arslan

Whatsapp İhbar Hattı