Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.5 °C
Açık

Halkın Hayalleri Birine Batıyor

  • 0
  • 50
Yazı Boyutu:
HALKIN HAYALLERİ BİRİLERİNE BATIYOR


Son kırk yıldır Kuşadası’nı “ADALI” diye yönetenlerin halkın beklentilerine görmezden gelmelerine, hizmet yerine mazeret üretmelerine karşın, son 4 yılda kırk yıldır yapılmayanların halka buluşması başta ADALI dediklerimiz BEYAZ YAKALILARIN şu günlerde kabusu olmaya devam ediyor.

Son dört yılda belediye hizmetleri ile adeta kabuk değiştiren Kuşadası TURİZM kenti olmasının yanı sıra kültür ve sanat kenti olarak da ülke gündemine girerken, bundan rahatsız olan SİYASİ RANT AVCILARI yine bu kente ihanet etmeye devam ediyor.

İşte her belediye başkanının hayali olan TOPRAK SAHA PROJESİ. Bu projede yine Ömer Günel ile hayata geçmek için gün sayarken, siyasi geleceklerine proje yerine belediye yönetimini eleştirerek elde edeceklerini sanan bazı SİYASİLER, mal bulmuş mağrip gibi Ömer Günel’e saldırıyorlar.

Ha bunu da kendi bilgi, belge, beceri den aciz olarak birilerinin KALEMŞÖRLÜĞÜNÜ yapanlara sığınarak elde etmeye çalışıyorlar.

Birisi çıkıyor 40 yıldır her belediye başkanının HAYALİ olan PROJE’ye start veriyor. Bir kuş beyinli de çıkıyor Beyaz yakalıların beslediği Kuşadası düşmanlığı yapanlar maşası olan bu zat bunu eleştiriyor, “Kuşadası’nın 30 yılını İPOTEK ALTINA alacak” diye abilerinin, yani Kuşadası’na ihanet edenlerin maşası olarak bir haber giriyor.

Bunu da gelecekde Kuşadası Belediye Başkanı hesapları yapan, ülkenin gelecek 50 yılını İPOTEK ALTINA ALAN PARTİNİN ilçe Başkanı SN Mustafa Gökçe sayfasında paylaşarak aklı sıra siyaset yapıyor.

Sn Başkan;

AK Parti hükümeti son 21 yıldır yaptığı hizmetlerde YAP İŞLET DEVRET modeli ile ülkenin gelecek en az 50 yılını, YOL, KÖPRÜ, TÜNEL, SANTRAL gibi kamuoyunda BEŞLİ ÇETE denen zatlara verdi mi, bu konuda siz yıllardır hiç konuşmazken, bu ihalenin yap işlet devret modeli ile verilecek olması sizi neden rahatsız etti.

Bu proje inanın sizin de geçen seçim olduğu gibi hayaliniz, sizin hayaliniz olan ve kamu yararı bulunan bu proje neden sizi rahatsız etti.?

Neden sizler bu konuda bir açıklama, yada bir eleştiri yapmak yerine bir KALEMŞÖRÜN arkasına sığınarak siyaset yapmaya çalışıyorsunuz.?

Neden biliyormu sunuz?

FİKRİ OLMAYANIN ZİKRİ DE OLMAZ ONDAN.....
YORUM YAZ
Whatsapp İhbar Hattı