Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.3 °C
Açık

Kuşadası Chp Örgütünden Çığırtkanlara Ders

  • 0
  • 48
Yazı Boyutu:
CHP KUŞADASI İLÇE ÖRGÜTÜNDEN
ÇIĞIRTKANLARA DERS

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Kuşadası’nda da değişimin arkasına sığınarak CHP içinde algı yaratmaya çalışanlar, Kuşadası CHP’de bugün başlayan delege seçimlerinde olduğu gibi bazı söylemlerin, açıklamaların ne kadar içi boş ve anlamsız olduğu bir kez daha gün yüzüne çıktı.

KUŞADASI DEMOKRASİ HAREKATI, HAREKETSİZ!

Sırf kendi siyasi gelecekleri için Başta CHP İlçe Başkanı ve belediye başkanı olmak üzere çarşaf liste söylemleri ile eleştirdikleri ve bunun Kuşadası’nın geleceğini olduğunu belirten sözde kendilerine KUŞADASI DEMOKRASİ HAREKETİ verenlerin bugünkü delege seçimlerinin başlaması ile sessizliklerin, HAREKETSİZLİKLERİNİN sadece SPEKÜLASYONDAN öte olduğu gözler önüne serildi.

AYDIN’IN 17 İLÇESİNİN İÇİNDE, EMEK, BİRİLİK, BERABERLİK VE
AHDI VEFA ÖRNEĞİ GÖSTEREN TEK İLÇE KUŞADASI

Şu sıralar Aydın’ın her ilçesinde CHP’de delege seçimleri yapılıyor. Ancak sadece Kuşadası tek liste olarak seçimlere giriyor. Çünkü Kuşadası’nda, parti üyeleri, İlçe örgütü, il örgütü, Kuşadası Belediye Başkanı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı, Aydın Kuşadası Belediye Meclis üyelerinin birlikteliği, uyumu, beraberliği başarı getiriyor. Bu birlik ve beraberlik hiçbir surette demokrasiden ödün vermeden, sadece hizmet odaklı çalışıyor bu yüzden de partili, algı operasyonlarına, spekülasyonlara itibar etmiyor, delege seçimlerinde tek yürek tek vücut tek liste ile gidiyor.

EMEK HARCAMADAN, ÇALIŞMADAN, ÜYENİN GÜVENİNİ
ELDE ETMEDEN BAŞARI YOK

Kendilerine sözde Kuşadası Demokrasi Hareketi ismini veren bir grup, bir süredir sosyal medya hesaplarından ÇARŞAF LİSTE ÇIĞIRTKANLIĞI yaparak, algı yaratmaya çalışıyor. Demokrasinin yok edildiğine gem vurularak kamuoyunda kendi partilerine karşı spekülasyon üreterek, ilçe başkanı ve yönetimini demokrasi yoksunu ilan etmekten geri kalmıyorlar. Oysaki CHP’nin tüzüğü gereği, her partili, her göreve CHP’nin etik kuralları gereği aday olabilir. Ama bunlar emek harcamadan, çalışmadan, partililerin güvenini kazanmadan, sırf yarattıkları algı ile bir yerlere gelmek istiyorlar.

Tüm bu gelişmeleri CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek yanıtladı. Gürbilek yaptığı açıklamada “Öncelikle bugün itibari ile ilçemizde başlayan delege seçimlerimizin, ilçemize, ilimize ve ülkemizin geleceği için hayırlı olmasını diliyorum. 23 mahallemizde başladığımız delege seçimlerinde, üyelerimizin gelip delegelerini seçecekler. Bizler delege listelerimizi oluştururken dört yıllık birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla oluşturduğumuz mahalle komisyonlarımız var. Bizler demokrasiyi, katılımı, emeği, ahdı vefa ve partinin birleştirici gücü daha çok tabana yayma adına oluşturduğumuz bu komisyonlarımız delege listelerinin oluşumunda en etkin olan partililerimizdir ve listeleri bunlar oluşturmuşlardır. İlçe Başkanı olarak ben, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik kolları başkanımız asla listelerin oluşumunda müdahil olmadık, bu komisyonumuz kendi mahalle delege listelerini mahalle üyelerine sundular, üyelerimizde sandıklara gelip demokratik haklarını kullanıyorlar.

Ben buradan tüm partililerimize sesleniyorum, gelin demokratik hakkınızı kullanın ki, önümüzdeki yerel seçimlere daha güçlü bir örgüt yapısı ile katılalım, çünkü önümüzdeki yerel seçimler gerçekten çok önemli, bu arada her partilimizin delege ve başkan adayı olma hakkı vardır, keşke bu delege seçimlerinde iki üç liste daha çıksa ve heyecanımız bir kat daha artsa idi, ama çıkmadı” dedi.
YORUM YAZ
Whatsapp İhbar Hattı