Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 19 °C
Az Bulutlu

Kuşadası'Nda Rant Siyaseti Hortladı

  • 0
  • 54
Yazı Boyutu:
2019 yılından bu yana Kuşadası’nda siyaset farklı kulvarlarda, farklı şekilde yapılmaya başlandı. Bunun en önemli ve etkin sebebi ise Ömer Günel’in siyasete değil Kuşadası’na hizmet odaklı bakışı oldu.

Çünkü Ömer Günel, tıpkı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Hatay Defne’den oy alamamasına rağmen, 4 ay gibi kısa sürede hastaneyi hizmet açması gibi, Ömer Günel’de 4 yıldır Kuşadası’nın hizmet eksikliği olan her yerinde popülizm yapmadan, bölgenin ve kişilerin siyasi siyasi görüşüne bakmadan halka olan hizmetlerini devam ettirmesi, bu dönem siyasetin Kuşadası’nda yeni rotası oldu.

Ancak hal böyle olunca, başını beyaz yakalıların çektiği hep parti içinde, hem muhalefet kanadında çamur siyaseti hiçbir dönem olmadığı kadar yaşandı ve son günlerde de yaşanmaya devam ediyor.

Ömer Günel tarafından yapılan hizmetleri görmezden gelenler, sırf siyasi gelecekleri ve KOLTUK SEVDALARI yüzünden Ömer Günel aleyhine algı oluşturmak ve siyaseten nemalanmak adına, sırf muhalefet yapmak adına, halka şirin görünerek her konuyu çarpıtarak kamuoyunu yanlış bilgilendirmeyi adet haline getirdiler ve hale da devam ediyorlur.

Örneklemek gerekirse;

Geçtiğimiz hafta içinde sanayi esnafı ve sanayi Sitesi Kooperatifi ve aynı zamanda AK Parti Meclis Üyesi Azmi Tabak’ın sanayi esnafına yaptığı hizmetler nedeni ile teşekkür kahvaltısına katılan Ömer Günel’in burada esnaflarla buluşması, kendine özerklik isteyen, az olsun benim olsun, yeşil olsun benim olsun zihniyetinin, taleplerinin karşılanmayacağı ve kimseye özel hak verilmeyeceği başkan tarafından belirtilince, işin içine bildik siyasetçiler hemen atladı.

İlk atlayan ise AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçe oldu. Siyasi rant uğruna aklı sıra esnafına sahip çıktı. Açıklamaları ise tam bir bilgisizlik, cahillik ve acziyet gösterdi. Oysa ki Mustafa Gökçe’nin bu açıklamasının mürekkebi kurumadan, AK Parti Meclis Üyesi ve ayını zamanda Sanayi Sitesi Başkanı Azmi Tabak bir gazeteciye yaptığı açıklama ile Mustafa Gökçe’nin ne kadar siyasi rant avcısı olduğunu gözler önüne seriverdi.

Ak Parti Meclis Üyesi ve Sanayi Başkanı Azmi Tabak yaptığı açıklamada “Kimsenin hakkını yemeyelim ben de kahvaltıdaydım. O gün sabah toplandık. Kahvaltımızı yaparken sanayimiz içinde yer alan 7 tane büfemiz mevcut bu büfeler belediyemizin yeşil alanında yer almaktadır. Uzun yıllardır sanayi esnafına hizmet için verilmiş yerlerdir. Büfelerin eski yıllardan kalma bir ruhsat problemi mevcuttu. Ömer Başkan bu alanları ruhsatlandırıp sanayimize yakışan bir alan haline getireceğinin sözünü verdi. Kahvaltıda Ömer Başkan bu 7 büfeci ile görüşmek istedi. Görüşmesinde büfecilere yeni projeyi anlatıp hizmetlerine devam etmelerini sağlayacağını belirtti. Murat Ertop ile Başkan’ın arasında geçen diyalogun sebebi, Murat Ertop’un büfecilerin yanındaki alanı almak istemesiydi. Ömer Günel, Murat Ertop’u büfeci esnafın ekmeğiyle oynayamayacaklarını belirtti. Aralarındaki konuşmada Ömer Başkan’ın tehdit içerikli bir ifadesi olmadı. Ömer Günel sanayi sitesindeki 7 büfecinin hakkını koruyor’’ dedi.

İşte Kuşadası’nda SİYASETİN GELDİĞİ ÇAMUR NOKTA.

CHP’li bir belediye başkanı popülizm yapmadan, halkın ve bölgenin siyasi görüşünü dikkate almadan insanların siyasi rozetlerine bakmadan yaptığı hizmetler, diğer tarafta sırf rant siyaseti uğruna kendi meclis üyesini bile yalanlayarak gelecek siyasi hesaplar yapan biri.

Ne diyelim halk görüyor ve gereğini yapıyor. Ömer Günel tıpkı Cumhurbaşkanı recep tayyip Erdoğan gibi, halka siyaset değil hizmet üretiyor.
YORUM YAZ
Whatsapp İhbar Hattı