Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.2 °C
Açık

Masa Da İtiraz Et Sosyal Medya Da Değil

  • 0
  • 50
Yazı Boyutu:
Ya ADAM gibi evinizde yiyin
Ya da GÖRGÜSÜZLÜK VE HADSİZLİK yapmayın

Günümüzün vazgeçilmezi SOSYAL MEDYA herkesin kimliğini ortaya çıkaran, kişiliğini belli eden bir olgu. Tabi buna FAKE hesaplar dahil değil.
Ancak yaz aylarının girdiği günden beri yine HADSİZLER VE GÖRGÜSÜZLERİN işgali altında SSOYAL MEDYA olgusu.
Malum turizm kentinde yaşıyoruz, keyif almak için aileleri ve dostları yemeğe çıkanlar ADİSYONA itiraz etmek yerine hemen SOSYAL MEDYA’dan bunu paylaşarak sözüm ona tepkilerini dile getiriyorlar.
Ama kuş beyinliler düşünemiyorlar ki kente zarar verdiklerini. Bu kentte bazı şeyler artık değişti. Yerel yönetim ile genel yönetimin uyumlu çalışması sonucu Kuşadası o eski günlerine geri döndü. Kent son yıllarda cazibe merkezi konumuna geldi. Kentin imajını düzeltmek ve kente ekonomik girdi sağlamak adına gerek Belediye ve gerekse Kaymakamlık her türlü çalışmayı yaparken kendini bilmez bazı güruhlar çıkıyor, Kuşadası’nda fiyatlar pahalı, şuna bu kadar ödedik, bu bu kadar olur mu diye aklı sıra tepkisini gösteriyor.
Bakın burası Kuşadası ve bir turizm kenti. Bu kenttin ana dinamikleri oteller, restaurantlar, cafeler, barlar ve eğlence yerleri. Gittiğiniz yerde “bir peçete verir misiniz, kül tablasını değiştirin, bir su verin, buz yok, diye ayağınıza hizmet alıyorsanız bunun bedeli var. Bu bedeli ya ödeyeceksiniz, yada evinizde yiyecek keyif yapacaksınız.
Burada öyle 600 TL’ye lahmacun ve 350 TL’ye otapark ücereti yok. Tüm bu tür yaklaşımlar kentin imajını lekeliyor ve geleceğini yok ediyor.
Bu tür paylaşımları yapan ve kentin imajını lekeleyen KUŞ BEYİNLİLER,
Ya ADAM gibi evinizde yiyin
Ya da GÖRGÜSÜZLÜK VE HADSİZLİK yapmayın
YORUM YAZ
Whatsapp İhbar Hattı