Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.2 °C
Açık

Yerel Seçimlerde At İzi İt İzine Karıştı

  • 0
  • 35
Yazı Boyutu:
YEREL SEÇİMLERDE AT İZİ İT İZİNE KARIŞTI

Kuşadası hiç görmediği, hiç yaşamadığı seçimleri bu seçimde yaşıyor. Öyle bir seçim ki ne siyasi ideoloji, ne parti etik kuralları ve nede ahlaki duruş kaldı.

Başkan olarak ortaya çıkanların tamamının derdi seçim kazanmak değil, Ömer Günel’e seçim kaybettirmek. Kin, nefret, öfke ve rant ilişkileri seçimin hem boyutunu değiştirdi hem de Kuşadası’nda ayrışmalara ve kutuplaşmalara sebep oldu. Ömer Günel ve karşıtları.

CHP’den kapı dışarı edilenler hep birlikte CHP’ye karşı savaşın içine girdiler ve koltuk peşine düştüler. Dün birbirlerine sövenler bugün kol kola halkın karşısında birbirlerine oy ister duruma geldiler.

Behçet ALP, tam bir siyasi fırıldak. MHP, DSP, AKP, CHP; Deva derken İyi Parti belki son durak. Esat Altungün CHP onun için baba ocağı. CHP’de kapı dışarı edilince rotayı koltuk için AKP’ye çevirdi. İki dönemdir aday gösterilmeyince bu kez güzergâh İYİ Parti oldu. Yani Behçet Alp’e eş başkan….

Geçmişe irdelersek;

Esat Altugün CHP’li belediye başkanı. Bütçe görüşmeleri sırasında o dönemin DSP meclis üyeleri Faik Alp ve Behçet Alp bütçeyi eleştirdiklerinde Esat Altungün’ün kendilerine yaptığı KÜFÜR arşivlerde.

Özer Kayalı CHP’li belediye başkanı. Önceki dönem belediye başkanı Esat Altungün’ü yolsuzluk yaptığı gerekçesi ile İçişleri Bakanlığına şikayet edip yargılanmasını sağlayan adam.

Bugün gelinen noktada ise;

Rant ilişkileri aynı noktada birleşince, ne ideoloji, ne kulak çınlamaları ve nede ahlaki durumlar kimsenin ne aklına geliyor, nede gözlerinin önüne.

Bugünkü noktada;

Özer Kayalı İYİ Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı,
Behçet Alp Kuşadası İyi Parti Belediye Başkan adayı

Esat Altungün ise hem ŞAKŞAKÇILARI, Hemde Behcet Alp’in eş başkanı….
YORUM YAZ
Whatsapp İhbar Hattı