Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.5 °C
Açık

Akp Kuşadası Teşkilatı Aymazlığın Dibine Vurdu

  • 0
  • 83
Yazı Boyutu:
AKP’nin Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın aymazlığı bir süredir artık öyle göze batıyor ki açıkçası vurdumduymazlığın dibine başka türlü nasıl vurulur inanın aklım almıyor.

Misalen bu konuya örneklendirerek açayım; Böylelikle vatandaş da AKP Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın ‘Aymazlık, ‘Vurduymazlık’ ve ‘Saldım Çayıra Mevlam Kayıra’cılık noktasında hangi seviyede olduğuna bir kafa yorsun!

Bilindiği üzere Davutlar Mahallesi’nde Karayolları’nın sorumluluğunda olan Atatürk Caddesi-Menderes Caddesi, Cengiz Topel Cadde Bağlantısı ve Namık Kemal Caddesi bağlantılarıyla bu alanlardaki refüj ve kavşaklar, Kuşadası Belediyesi tarafından yapılıyor.

Yani özetle koskoca Aydın’ın ve Türkiye’nin Dünya’ya açılan kapısı Kuşadası’nda Karayolları’nın sorumluluğundaki cadde ve yollar kaderine terkedilmiş durumda ama Allah’tan Kuşadası Belediyesi var da hizmet aksamıyor! Önce burasının altını bir çizelim. Burayı AKP İlçe Teşkilatı da iyi okusun ki kendilerine de ince bir özeleştiri getirebilsinler.

Gerçi Karayolları’nın halihazırda turizm sezonunun yoğun geçtiği dönemde, geçtiğimiz ay Davutlar ve Güzelçamlı yoluna yaptığı asfalta yapışan turistlerin terliklerini söküp bir iki kafalarına doğru sallar gibi yapsak da pek akıllarını başlarına alacakları yok ama biz yine de derdimizi anlatalım. Anlayan anlasın!

Şu bir gerçek ki Davutlar Mahallesi’nde yukarıda bahsettiğim noktalardaki toplam 30 bin metrekarelik alan, Kuşadası Belediyesi tarafından asfaltla kaplanıyor.

Bu alanlar Karayolları’nın sorumluluğunda ancak yıllardır tek bir işlem dahi yapılamıyor. Hal böyleyken AKP’nin Kuşadası İlçe Teşkilatı ne yapıyor? Türkiye’de 22 yıldır iktidar olduklarını, memlekete çivi çakma acizliklerini unutup yerel yönetime nereden sallasam da yıpratsam diye lafazanlık peşinde oradan oraya koşturuyor.

Yahu insan Karayolları’nın sorumluluğundaki alanı asfaltlayan bir yerel yönetimi eleştirirken önce bir vicdanını yoklar sonra hangi çamuru sıvayacaksa da akıl ve mantık süzgecinden geçirir de öyle laf söz eder.

Ama nerede? AKP’nin çok bilmiş Kuşadası ekibinde böyle süzgeç olmayınca da haliyle yapacak bir şey yok! Kendilerini daha fazla rezil etme konusunda da ekip başları, imar rantı düşkünü AKP’li Mustafa Gökçe de olunca beceriksizliklerinin üstüne bal kaymak oluyor.

Bana sorarsanız açıkçası Karayollarının yazın ortasında zift kaplamasına, vatandaşına reva gördüğü rezilliğe gıkı çıkmayan AKP Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın kahvehane kahvehane gezip Kuşadası Belediyesi’ni töhmet altında bırakacak dedikodular yayması akla ziyandır.

Bu yapılan aymazlığa açıkçası akıl sır erdirmek bir yana koskoca iktidar partisinin Kuşadası’ndaki temsilcilerinin düştüğü bu zavallı hal aslında bir o kadar da acınasıdır.

Ne diyelim vatandaş da neyin ne olduğunu neticede görüyor.

Biz ne söyleyesek kifayetsiz!

Yine de AKP İlçe Teşkilatı’na kıyağım olsun da Milli Görüş’ün unutulmaz lideri Merhum Necmettin Erbakan’ın şu sözünü kulaklarına küpe yapsınlar. Yoksa daha çok rezil olmaya devam ederler!

“Akıl, bir işin sonunu düşünmektir. Yani kârını, zararını çok iyi hesap ederek bir işe girişmektir” (Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN)
YORUM YAZ
Whatsapp İhbar Hattı