Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.5 °C
Açık

Dilsiz Ol Yalancı Olma

  • 0
  • 133
Yazı Boyutu:
Dilsiz ol yalancı olma!

Kuşadası’nda AK Partili Meclis Üyesi ve Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Tabak, geçtiğimiz günlerde dikkate şayan ve siyaseten de takdir edilesi bir açıklamada bulundu.

Konunun en başına gelecek olursak; Kuşadası’nda iftira şebekesinin sürekli çamur atma adına fırsat kolladığı Başkan Ömer Günel hakkında, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde sözde sanayi esnafını tehdit ettiği ileri sürüldü.

Bu iddianın tam aksine Başkan Günel’in sanayi esnafının hakkını koruduğunu söyleyerek dikkatleri üzerine çeken AK Parti’li Tabak’ı işte tamda bu noktada hakikaten takdir ve tebrik etmek lazım. Adam ‘Doğrucu Davut’muş vesselam.

Önce Tabak’ın konuyla ilgili açıklamasını bir hatırlayalım!

Aynı zamanda Sanayi sitesi yönetim kurulu başkanı ve AKP belediye meclis üyesi olan Azmi Tabak şunları söylüyor;

“Kimsenin hakkını yemeyelim ben de kahvaltıdaydım. O gün sabah toplandık. Kahvaltımızı yaparken sanayimiz içinde yer alan 7 tane büfemiz mevcut bu büfeler belediyemizin yeşil alanında yer almaktadır. Uzun yıllardır sanayi esnafına hizmet için verilmiş yerlerdir. Büfelerin eski yıllardan kalma bir ruhsat problemi mevcuttu. Ömer Başkan bu alanları ruhsatlandırıp sanayimize yakışan bir alan haline getireceğinin sözünü verdi. Kahvaltıda Ömer Başkan bu 7 büfeci ile görüşmek istedi. Görüşmesinde büfecilere yeni projeyi anlatıp hizmetlerine devam etmelerini sağlayacağını belirtti. Murat Ertop ile Başkan’ın arasında geçen diyalogun sebebi, Murat Ertop’un büfecilerin yanındaki alanı almak istemesiydi. Ömer Günel, Murat Ertop’u büfeci esnafın ekmeğiyle oynayamayacaklarını belirtti. Aralarındaki konuşmada Ömer Başkan’ın tehdit içerikli bir ifadesi olmadı. Ömer Günel sanayi sitesindeki 7 büfecinin hakkını koruyor”

AK Partili Meclis Üyesi ve Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Tabak’ın ‘Sezar’ın hakkı Sezar’a türünden açıklamasına bakılırsa (Ki doğru olduğu da diğer esnafların beyanlarına göre ortada) Günel’den esnafa karşı herhangi bir tehdit yok. Dahası esnafın takdirini toplayan bir durum var.

Başkan Tabak’ın anlattığına göre sanayi esnafıyla kahvaltıda buluşan Ömer Başkan 7 büfeci ile görüşmek istiyor. Görüşmesinde büfecilere yeni projeyi anlatıp hizmetlerine devam etmelerini sağlayacak’ Yani esnafın önünü açma adına bir girişim başlatmaya hazırlanıyor ama gel gelelim bu yaklaşımı bile çarpıtılarak bambaşka bir çerçevede ele alınabiliyor.

Neymiş Başkan Günel esnafı tehdit ediyormuş! Buna açıkçası kargalar güler mi güler!

Oysa ağlanılması da gerekiyor!

Çünkü ilçesine hizmet için sanayideki büfecisinden tutun yol yapılmayı bekleyen herhangi bir sokaktaki esnafla Ayşe Teyze’nin talebini bir an önce yerine getirebilmek, mağduriyetlerine son verebilmek için gecesine gündüzüne katan bir Belediye Başkanı’nı yıpratmak bu kadar ucuz mu yahu?

Ne diyor Hz. Ali; “Dilsiz ol yalancı olma”
Ne yazık ki gelinen nokta itibariyle Kuşadası’ndan birilerinin bu sözden ne anlayacağından büyük endişe içindeyim.

Yine de yarına dair güzel ümitlerim yok değil!
YORUM YAZ
Whatsapp İhbar Hattı