Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.3 °C
Açık

Yime Yeniden Ömer Günel

  • 0
  • 115
Yazı Boyutu:
Yine Yeni Yeniden Ömer Günel
2019 seçimlerinde Kuşadası Belediye Başkanlığı için aday gösterilen ve seçimi açık ara kazanan Ömer Günel, 2024 yerel seçimleri için CHP Genel Merkezi tarafından yeniden aday gösterildi.
Beş yıldır sürdürdüğü başarılı çalışmaların devamı için, başlayan projelerinin bitirmek için, Ömer Günel'in bir beş yıl daha görevde olması Kuşadası için oldukça yararlı olacaktır.
Ömer Günel'in dün Ankara’da toplanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) tarafından oy birliğiyle yeniden CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı olarak seçilmesi, Kuşadası örgütünün tüm üyeleri ile birlikte kazandığı bir başarı olarak görülmelidir. Ömer Günel, yeniden aday gösterilmesi ile CHP’nin Kuşadası’nda üst üste ikinci kez belediye başkanlığına aday gösterdiği ilk belediye başkanı olma özelliğini de kazanmış oldu.
Seçimlere yaklaşık seksen gün var. Bu nedenle Kuşadası örgütünün ve Belediye Başkan Adayı Ömer Günel'in gece gündüz demeden çalışması gerekiyor. Bu durumun bilincinde olarak, Başkan Ömer Günel adaylığının açıklanmasından dakikalar sonra seçim çalışmalarına bugün itibarıyla başlayacağını tüm Kuşadası halkına duyurdu. Bu çağrı ile, tüm örgütün birlikte olma ve çalışma zamanı başlamış oldu.
Artık bugünden itibaren tüm CHP örgütü durmadan çalışmalı, kentin değişimi ve gelişimi için çalışan Başkan Ömer Günel'in yeniden göreve gelebilmesi için elinden geleni yapmalıdır. Çünkü, bu seçimler tıpkı 1989 seçimlerinde olduğu gibi ülke çapında bir değişimin, AKP tarafından oluşturulan kalın kabuğu kırmanın ve iktidara yürüyüşün başlangıcı olacaktır.
Ömer Günel, yaptığı hizmetleri artırarak çalışmalı, yarım kalan projeleri tamamlamalı, halkın sesini duymalı, sosyal projelere önem vermeli, kentin ekonomik kaynağı olan turizme daha fazla eğilmeli, kentte barışı hakim kılmalı, kenti yeşile boyamak için tüm bileşenleri harekete geçirmeli, şimdiye kadar olduğu gibi kültür sanat etkinliklerine önem vermeli, kenti ortak akılla yönetmek için kent konseyi ve benzeri oluşumları desteklemeli, belediye iştiraklerine önem vererek verimli ve kazançlı hale getirmeli, yeni iştiraklerle belediye gelirlerini artırmalı, zamanının çoğunu halkın içinde geçirmeli, Kuşadası için ilgili tüm kurumlarla işbirliği içinde olmalı ve bu hizmetleri aksamadan yapabilmek için nitelikli bir ekip kurmalıdır.
Başta Ömer Günel olmak üzere Büyükşehirle birlikte tüm ilçelerdeki adaylara ve doğal olarak CHP örgütüne başarılar dileriz.
"İnsanın yaşam düzeyini bilinçli bir çabayla yükseltme konusundaki tartışma götürmez yeteneğinden daha cesaret verici bir gerçek bilmiyorum." (Henry Dɑvıd Thureau)
YORUM YAZ
Whatsapp İhbar Hattı