Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 19.2 °C
Az Bulutlu

Yerli ve Milli Parti Kuşadası'nda Vatandaşla Buluştu

Yerli ve Milli Parti, Aydın il teşkilatının liderliğinde Kuşadası'nda vatandaşlarla buluştu. İlçe teşkilatı, pazar yerinde gerçekleştirdiği etkinlikle hem partiyi tanıttı hem de vatandaşlarla birebir iletişim kurdu.

  • 0
  • 29
Yerli ve Milli Parti Kuşadası'nda Vatandaşla Buluştu
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Yerli ve Milli Parti İl Başkanı Recep Dirilen'in de katıldığı etkinlikte, partililer Kuşadası Cumhuriyet Mahallesi Burç Sokak'taki perşembe pazarında vatandaşlara broşür dağıtarak parti programı ve hedefleri hakkında bilgi verdi. İlçe Başkanı Hüseyin Hacı Nebi önderliğindeki ekip, samimi bir ortamda vatandaşların sorularını yanıtladı.

İl Başkanı Dirilen'in Görüşleri: İl Başkanı Recep Dirilen, partilerinin yeni ve dinamik bir yapıya sahip olduğunu vurgulayarak, "Yerli ve Milli Parti, Genel Başkanımız Teoman Mutlu önderliğinde bir yıl gibi kısa sürede büyük bir aşama kaydetti. 66 ilde teşkilatlandık ve Kasım ayında yapacağımız kurultayla seçimlere hazır hale geleceğiz. Bizi kimse tabela partisi olarak görmesin. Biz, liyakatli kadrolarla, güçlü bir alt yapı ile sahalardayız. Aydın'da da kısa sürede güçlü bir teşkilat oluşturduk. 22 Ekim'de yapacağımız il kongresiyle yeni bir döneme başlayacağız" dedi.

İlçe Başkanı Nebi'nin Hedefleri:

Kuşadası İlçe Başkanı Hüseyin Hacı Nebi ise, "Kuşadası benim için bir aşk. Buraya hizmet etmek için buradayım. Partimize ve Genel Başkanımıza güveniyorum. Samimiyetin az olduğu bir dönemde biz samimiyetle vatandaşlarımıza dokunmak istiyoruz. Amacımız ülkemize ve milletimize hizmet etmek" şeklinde konuştu.


Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak: "Yasal sorumluluklar yerine getirilmiştir"

Başkan Ömer Günel "Kadın Belediye Başkan Yardımcısı" Sözünü Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kaymakam adaylarına: "Milletin gönlüne girilmeden devlet adamı olunmaz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Marmaris'e Geliyor

Kuşadası ve Didim Belediyeleri Bir Araya Geldi: Doğal Şehirler Birliği'ne Davet

Kuşadası'nda Alt Yapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Whatsapp İhbar Hattı