Dolar32.2350 TL
Euro34.5957 TL
Sterlin40.2946 TL
Aydın 15.3 °C
Çok Bulutlu

Yüzlerce kanser hastasına ücretsiz peruk hediye etti

Kuşadası’nda 35 yıldır kuaförlük mesleğini icra eden Kenan Kaya, yaklaşık 15 yıldır kemoterapi gören hastalara hediye ettiği peruklarıyla gönülleri fethediyor.

  • 0
  • 122
Yüzlerce kanser hastasına ücretsiz peruk hediye etti
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Yıllar önce kanser hastası kadınların taktığı peruklarla başlayan hikayesiyle Kenan Kaya, Kuşadası’nda kanser hastalarına umut oldu. Elleriyle hazırladığı peruklarını özellikle kemoterapi gören çocuklara hediye eden Kaya, en büyük motivasyonunun mutluluklarına yardımcı olduğu çocuklar olduğunu söyleyerek ‘’Peruk takan çocukların gözlerinin içinin güldüğünü görmek dünyalara bedel’’ dedi.

“ELİNE DEĞİL YÜREĞİNE SAĞLIK DİYORLAR”

Bugüne kadar yaklaşık 800 hastaya peruk hediye ettiğine değinen Kaya, ‘’ Bir hastaya peruk hediye edince sadece onu değil ailesini, çevresini de sevindirmiş oluyorsunuz. Bu mutluluk başka bir durum, gönül işi diyebiliriz. Hediye ettiğim peruklar için insanlar bana eline değil yüreğine sağlık diyorlar. O an hissettiklerimin tarifi yok’’ dedi.
“GELİN BU PROJEYİ BÜYÜTELİM”
Önemli olan noktanın bu tarz projelerin yaygınlaşması olduğuna değinen Kenan Kaya, ‘’ Ben bu işi Kuşadası’nda yapıyorum. Yakın çevrede elimden geldiğince birçok insana yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama asıl önemli olan bu tarz projelerin yaygınlaşması. Bunun için özellikle meslektaşlarıma çağrıda bulunuyorum. Gelin bu projeyi büyütelim, yaygınlaştıralım. Büyükşehirlere de yayılsın. İnsanların yüzündeki gülümsemenin bir nebze de olsa nedeni olalım’’ dedi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Şarkıcı Kalben serbest bırakıldı

Dilan Polat davasında önemli gelişme!

Ünlü turizmci Erol Özbaş, Kuşadası’nda son yolculuğuna uğurlandı

Yerden 300 metre yüksekte tıraş!

İlk kazandığı para ile babasına traktör aldı!

Yağmur duası ettiler!

Whatsapp İhbar Hattı